reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie brakuje takiego endo tylko wchodzisz tsh ok ft4 ok przeciwciała są i będą bo przecież hashi recepta i zapraszam za 5 tyg a jak pytam o coś to miny robi w 2 ciąży chodziłam do kobiety i to ona i gin moja twierdzily że nie wolno przy hashi jodu jutro pogadam z ginekolog zobaczymy co on na to :tak::tak:bo tak jak piszecie co lekarz to inna teoria ale endo powinien bardziej to ogarniac

reklama
Ja różnie, zazwyczaj popołudniu jak mi się przypomni. Nie pomyślałam, że to może mieć jakieś znaczenie [emoji14]

p19u43r85mf3dc6h.png
Ja musze wszystko brać 2 razy dziennie :-)

Dziewczyny czy wy też czujecie takie napięcie brzucha? Jakby balon ktoś od środka za mocno nadmuchał? :oo:
Już nie wiem czy to taka faza intensywna wzrostu jest czy coś nie tak.
Mnie rozpiera dość mocno jakbym miała popękać. Może to normalne?

Dziewczyny czy wy też czujecie takie napięcie brzucha? Jakby balon ktoś od środka za mocno nadmuchał? :oo:
Już nie wiem czy to taka faza intensywna wzrostu jest czy coś nie tak.
Mnie rozpiera dość mocno jakbym miała popękać. Może to normalne?
Mam to od 4 dni i się tego pozbyć nie mogę... myślałam ze to gazy... strasznie mnie to meczy w nocy

Troche się uspokoiłam ze nie jestem sama z moim balonem :D

No to ufff że sama tego nie mam bo już myślałam że fiksuję. Jest coraz gorzej dokładnie tak jak pisze kinia jakby gazy które nie chcą ujść.
Jest coraz ciężej. Butów już normalnie się nie da założyć :)

Ja dziś coś brzydkiego zauważyłam - dwa rozstępy mi się zaczęły robić w miejscu pod biustem gdzie brzuchol zaczyna się zaokrąglać. Ogólnie to z dnia na dzień czuję się większa - taka napompowana. Leginsy zaczynają mnie mocno gnieść np jak posiedzę z 30 minut. W nocy brzuch mi przeszkadza w leżeniu na obu bokach. Jeszcze jak zauważyłam te rozstępy to stanęłam na wagę i +2 kg od ostatniej wizyty 2 tyg temu a od początku ciąży łącznie +3,5kg (nie jestem pewna co do wiarygodności tej wagi bo ważyłam się wieczorem a zawsze robiłam to rano).

Jeszcze powiem wam jak nigdy nie piłam zbyt dużo, tak teraz mnie ciagle suszy, muszę mieć picie w samochodzie nawet bo jest mo odrazu niedobrze...nie wiem jak to w wakacje będzie...

reklama
Do góry