reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Witaj w klubie. Mnie staw prawy boli od początku ciąży i nasila się co tydzień. Z czasem się zaczęłam zastanawiać czy to nie więzadła napinające się bo serio chodzenie sprawia mi trudności jak nigdy a co to będzie później? :errr:
Wiem też że zarodek zagniezdzil się właśnie z prawej strony, więc może to ma związek.

ja wizytę mam 14, więc zapytam lekarza co to może być..ale wydaje mi się, że dzidzia naciska na nerw właśnie i dlatego boli...aż się boję co będzie później..

reklama
Ja mam 162cm i miałam przed ciąża 53kg, teraz nie wiem muszę się dziś zważyć :)

To jestesmy podobne 164 i 52,5kg przed ciąża obecnie 55kg [emoji106] rośniemy [emoji3]

oar8ugpj82a6sg42.png

To jestesmy podobne 164 i 52,5kg przed ciąża obecnie 55kg [emoji106] rośniemy [emoji3]

oar8ugpj82a6sg42.png
Kurde nie zważyłem się dzisiaj...

zaczęłam w końcu dużo pic, nigdy dużo nie piłam , ale od 3 dni jak nie wypije jest mi niedobrze :D wiec pije bo mi niedobrze,jem bo mi niedobrze zaczął się II trymestr i wszystko mi się poprzestawiało :D

Jestem po wizycie. Z dzieciatkiem wszystko ok. Jestem w 16 tyg a maluszek ma ok 10 cm. Na prenatalnych lekarka powiedziala ze wg niej bedzie dziewczynka a dzisiaj inny doktor widzial siusiaka wiec juz sama nie wiem co myslec :-D wizyta odbyla sie w tak ekspresowym tempie ze nie dostalam dzisiaj zdjecia ani nie zapytalam o usg polowkowe no zapomnialam i lekarz chyba tez zapomnial. Ciesze sie ze z dzieciatkiem wszystko dobrze ale martwie sie inna rzecza. Musze zrobic sobie usg piersi (niestety nie dostalam skierowania wiec musze isc prywatnie). Od 4 tyg mam czerwona plame na piersi i lekarza to niepokoi. Dodal jeszcze ze czesto to wlasnie w ciazy uwidacznia sie rak piersi. Nastraszyl mnie :-( :( usg piersi mam juz we wtorek bo polozna powiedziala ze pomimo iz terminy sa na kwietnia to ja nie moge tyle czekac i mnie gdzies wcisnie.. Trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze..

Jestem po wizycie. Z dzieciatkiem wszystko ok. Jestem w 16 tyg a maluszek ma ok 10 cm. Na prenatalnych lekarka powiedziala ze wg niej bedzie dziewczynka a dzisiaj inny doktor widzial siusiaka wiec juz sama nie wiem co myslec :-D wizyta odbyla sie w tak ekspresowym tempie ze nie dostalam dzisiaj zdjecia ani nie zapytalam o usg polowkowe no zapomnialam i lekarz chyba tez zapomnial. Ciesze sie ze z dzieciatkiem wszystko dobrze ale martwie sie inna rzecza. Musze zrobic sobie usg piersi (niestety nie dostalam skierowania wiec musze isc prywatnie). Od 4 tyg mam czerwona plame na piersi i lekarza to niepokoi. Dodal jeszcze ze czesto to wlasnie w ciazy uwidacznia sie rak piersi. Nastraszyl mnie :-( :( usg piersi mam juz we wtorek bo polozna powiedziala ze pomimo iz terminy sa na kwietnia to ja nie moge tyle czekac i mnie gdzies wcisnie.. Trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze..
Głowa do góry..To tylko badanie kontrolne. Będzie dobrze!

16uds65gk16dflk6.png

Kurde nie zważyłem się dzisiaj...

zaczęłam w końcu dużo pic, nigdy dużo nie piłam , ale od 3 dni jak nie wypije jest mi niedobrze :D wiec pije bo mi niedobrze,jem bo mi niedobrze zaczął się II trymestr i wszystko mi się poprzestawiało :D

Ja tak miałam w pierwszym, teraz wracam do żywych [emoji3] jedyne co to brzuch rośnie i wkurza mnie moj pępek [emoji23]

oar8ugpj82a6sg42.png

Spokojnie zbadasz sie i wszystko bedziesz wiedzieć [emoji6] a mi Pani tez odkryła chłopca rownież 16 tyg i powiedziała Pani ze do 20 tyg mówi sie ze „raczej” bd dziewczynka bo to moze sie zmienić [emoji3] ale u mnie mówiła ze Pan chwali sie tym co ma i nie ma co sie zastanawiać [emoji3]

oar8ugpj82a6sg42.png

reklama
Dzięki za miłe powitanie. ;)

Nie umiem cytować kilku postów. ;) Odnośnie pytań to mam 37 lat [emoji21] i mieszkam pod Warszawą.

Napisane na SM-T810 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry