reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
I w większości spodni za krótkie nogawki[emoji23]Macie chociaż długie nogi
oliwiapatrycja
czy ja wiem czy moje takie dlugie ja to co mam dlugie to stopy 39 rozmiarMacie chociaż długie nogi
Weszłam dziś do rossmana i po waszych komentarzach na temat rozstępów postanowiłam o siebie zadbać troche i zakupiłam sobie krem na rozstępy a ze obok był żel do kąpieli dla ciężarnych bez chemi to stwierdziłam, ze czemu nie
Otwieram sobie torebkę i niestety widzę plyn do kąpieli a nie żel No nic pójdę dziś w bom belkowa letnia kąpiel
Otwieram sobie torebkę i niestety widzę plyn do kąpieli a nie żel No nic pójdę dziś w bom belkowa letnia kąpiel
Ostatnia edycja:
Zazdroszczę Wam tej ochoty na ryby mnie całkowicie odrzuciło odkąd jestem w ciąży, wcześniej jadłam kilka razy w miesiącu. Jedyna ryba jaką dostarczam to ta w tabletkach, którą bekam :/
Hehe nic sie nie martw! Ja mam to samo [emoji16] i nie powiem jak wcześniej nic mi sie nie działo tak teraz odbija mi sie ta ryba niemiłosiernie [emoji28]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Luiza.
I w większości spodni za krótkie nogawki
Skojarzenia to przekleństwo. Aż się tym podzielę, bo mi to zdanie przypomniało, co widziałam
Przedwczoraj: wracam tramwajem z, nie pamiętam skąd, tramwajem w każdym bądź razie. Jechał przede mną chłopaczek, na oko 20 lat, wszystko było fajnie, dopóki nie wstał. Miał na sobie dżinsy rurki i naciągnięte na nie podkolanówki w paski... myślałam, nie wiem co pomyślałam, taka moda.
Ale wczoraj, no kosmos. Stoi dwóch chłopaczków na przystanku, na oko po 20 lat, jeden ubrany jako tako, ale drugi miał na sobie spodnie zdjęte z młodszego brata, takie a la od garniturki, nieco za kolana mu sięgały, podkolanówki i jakieś śmieszne buty. Myślałam, że przewrócę się jak to zobaczyłam
To moja druga ciąża. Pierwsza zakończyła się niepowodzeniem. Teraz jest druga i dzidzia rośnie książkowo. Jedyne co mnie niestety dopadło to cukrzyca ciążowa. Ale walczę z tym tematem dietą i insuliną nocną. Czy któraś z was też ma problem z cukrem?
Moja siostra miała przy pierwszej ciąży [emoji4] najgorsze dla niej było przyjmowanie tabletek... bo do mierzenia cukru po kolastyna posiłku to sie juz przyzwyczaiła [emoji6] ale pocieszę Cie miała tak przy córeczce drugiego miała syna i nic z cukrzycy! [emoji3]
Uwielbiam serki pleśniowe, jem bardzo dużo i jak na razie znalazłam w sklepie JEDEN który był z mleka niepasteryzowanego. Salami jest mięsem wędzonym (więc wg mnie jest poddawane jakiejś obróbce) a śledzie można jeść w ciąży z resztą niech każdy robi jak uważa, to jego życie i ciąża tylko po co tak straszyć się na forum, że nawet czekolada szkodzi w ciąży
Dokładnie! Nie wiem czemu jest taka nagonka na śledzie przecież niejednokrotnie śledź po japońsku jak zamawia kobieta to każdy sie patrzy ze pewnie w ciąży [emoji16]
reklama
Paulana
Noo tak zauważyłam właśnie, ja tez dostałam na walentynki ale dziś doszłam do wniosku ze nie chce wyglądać jak worek kartofli w ciąży Noo w tali bym zdzierżyła ale miałam nogawkę na gumce i tam mi się cały nadmiar spodni zatrzymywał i wisiało mi wszystko w nogawce mam tylko 162 cm wzrostu zabrakło mi tej długiej nogi hehe
To mamy ten sam wzrost. Czyli wygladam jak pingwin w tych dresach..... wiedziałam. :/