reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Śledzik, makrela, paszteciki - a za mną od dwóch dni chodzi coś słodkiego. I o ile przed ciążą jadłam słodkiego na potęgę, tak w ciąży mnie odrzucało, a teraz mi się chce [emoji12]
@Basia116. witaj [emoji1309] u mnie cukier w normie - całe szczęście [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja niestety słodyczy nie mogę ☹ A wiem, że pochłonęłabym wszystko![emoji16] dzisiaj jadłam biszkopty dla diabetyków i były mega słodkie dla mnie [emoji4]
Najgorsze jest to, że mam szafkę ze słodyczami i wiem, że one tam są i czekają[emoji23]

16uds65gk16dflk6.png

@Anulaa88 z chęcią Cię odwiedzę i wyczyszczę szafkę, żeby Cię nie kusiła [emoji12]
Nie ma sensu, żebyś się męczyła [emoji12]

Ja pomogę... U mnie przed snem musi być jabłko i batonik... Inaczej nie usnę, więc będę wdzięczna :3

9.08.18r. [emoji173]️ [emoji66]
f2w3flw1cbdbspns.png

Aleście napisały od rana :)
Jeśli chodzi o brzuch to ja mam swoją oponkę sprzed ciąży, ale i taki ten ciążowy chyba już mi się robi, bo spodnie przestały się dopinać :p i jak śpię na brzuchu to czuję jakby mi coś przeszkadzało, więc chyba to Dzidzia daje o sobie znać, bo tłuszczyk do tej pory nie przeszkadzał podczas snu :p

Ja dziś byłam w poradni i zapisałam się do gina, ale Pani w rejestracji powiedziała, że na pierwszej wizycie będę musiała podpisać oświadczenie, że przystępuję do KOCa (koordynowana opieka kobiet w ciąży czy coś takiego) i że będę musiała rodzić w tym szpitalu i w żadnym innym mnie podobno nie przyjmą. Wiecie coś o tym? Chciałam rodzić raczej w innym szpitalu lub może nawet prywatnie. Któraś z Was jest objęta tym całym KOCem lub wie o co w tym chodzi?
Czyzbys mieszkała w Białymstoku? Jeśli tak to potwierdzam, od zeszłego roku wprowadzili ten caly Koc. Do jakiego lekarza sie zapisalas?

Oł je! Podpisałam dzisiaj umowę i możemy organizować przeprowadzkę na milion procent :D

Moja mama kochana narobiła mi takiego stresa dzisiaj, że łeb jej urwę jak spotkam, nastraszyła że brat w szpitalu, że mu serce stanęło, kur...demol, a chłopak zemdlał, się okazało, że mu ciśnienie skoczyło, ale tak wysoko, że dla mnie to jest nienormalne, żeby osiemnastolatek, niespełna, miał taki rzut. Jak nie pójdzie z nim do lekarza, to ją zamorduję, ugotuję i zjem! Sorki, ale musiałam gdzieś o tym napisać.. a na dodatek wypisali go ze szpitala, nie wiem jak to w Polsce by wyglądało, ale czasem mam wrażenie że w Niemczech olewa się pacjenta.

Jeszcze tak dzisiaj zmarzłam, że myślałam, iż mi twarz odpadnie :D ale gorący rosiołek mnie rozgrzał.

@polka33 tak jestem z Białegostoku. Ty tez?
Teraz się zapisałam do prof. Laudańskiego. A Ty gdzie / do kogo chodzisz?
Czy tylko u nas wymyślili ten koc?

reklama
7C2219F2-F630-444C-BF6A-E27AA05A9820.jpeg
Wymieniłam tamte welurowe dresy z h&m na inne dresy bo jednak w S wyglądałam jak pingwin jakbym miała 170cm to może by przeszło ale moja nogawka była strasznie rozlazła w nich dobrze ze nie zerwałem metki tak ze przeszukałam cały Krakow żeby zamienić na xs - nie było wiec wzięłam inna xs i myśle ze pasują w końcu tak ze czuje się dobrze

Załączniki

• 7C2219F2-F630-444C-BF6A-E27AA05A9820.jpeg
    7C2219F2-F630-444C-BF6A-E27AA05A9820.jpeg
    475,1 KB · Wyświetleń: 398
Do góry