reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
Ja niestety słodyczy nie mogę ☹ A wiem, że pochłonęłabym wszystko![emoji16] dzisiaj jadłam biszkopty dla diabetyków i były mega słodkie dla mnie [emoji4]Śledzik, makrela, paszteciki - a za mną od dwóch dni chodzi coś słodkiego. I o ile przed ciążą jadłam słodkiego na potęgę, tak w ciąży mnie odrzucało, a teraz mi się chce [emoji12]
@Basia116. witaj [emoji1309] u mnie cukier w normie - całe szczęście [emoji846]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Najgorsze jest to, że mam szafkę ze słodyczami i wiem, że one tam są i czekają[emoji23]
.rudzielec
D
Deleted member 178340
Gość
Ja pomogę... U mnie przed snem musi być jabłko i batonik... Inaczej nie usnę, więc będę wdzięczna :3@Anulaa88 z chęcią Cię odwiedzę i wyczyszczę szafkę, żeby Cię nie kusiła [emoji12]
Nie ma sensu, żebyś się męczyła [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
9.08.18r. [emoji173]️ [emoji66]
Perfekcyjnie ja tez mam na 24.08 i jestem z KrakowaWitajcie Też jestem sierpniową mamą , mam termin na 24.08. Jestem z okolic Krakowa. Pozdrawiam was serdecznie.
polka33
Zaangażowana w BB
Czyzbys mieszkała w Białymstoku? Jeśli tak to potwierdzam, od zeszłego roku wprowadzili ten caly Koc. Do jakiego lekarza sie zapisalas?Aleście napisały od rana
Jeśli chodzi o brzuch to ja mam swoją oponkę sprzed ciąży, ale i taki ten ciążowy chyba już mi się robi, bo spodnie przestały się dopinać i jak śpię na brzuchu to czuję jakby mi coś przeszkadzało, więc chyba to Dzidzia daje o sobie znać, bo tłuszczyk do tej pory nie przeszkadzał podczas snu
Ja dziś byłam w poradni i zapisałam się do gina, ale Pani w rejestracji powiedziała, że na pierwszej wizycie będę musiała podpisać oświadczenie, że przystępuję do KOCa (koordynowana opieka kobiet w ciąży czy coś takiego) i że będę musiała rodzić w tym szpitalu i w żadnym innym mnie podobno nie przyjmą. Wiecie coś o tym? Chciałam rodzić raczej w innym szpitalu lub może nawet prywatnie. Któraś z Was jest objęta tym całym KOCem lub wie o co w tym chodzi?
Luiza.
Oł je! Podpisałam dzisiaj umowę i możemy organizować przeprowadzkę na milion procent
Moja mama kochana narobiła mi takiego stresa dzisiaj, że łeb jej urwę jak spotkam, nastraszyła że brat w szpitalu, że mu serce stanęło, kur...demol, a chłopak zemdlał, się okazało, że mu ciśnienie skoczyło, ale tak wysoko, że dla mnie to jest nienormalne, żeby osiemnastolatek, niespełna, miał taki rzut. Jak nie pójdzie z nim do lekarza, to ją zamorduję, ugotuję i zjem! Sorki, ale musiałam gdzieś o tym napisać.. a na dodatek wypisali go ze szpitala, nie wiem jak to w Polsce by wyglądało, ale czasem mam wrażenie że w Niemczech olewa się pacjenta.
Jeszcze tak dzisiaj zmarzłam, że myślałam, iż mi twarz odpadnie ale gorący rosiołek mnie rozgrzał.
Moja mama kochana narobiła mi takiego stresa dzisiaj, że łeb jej urwę jak spotkam, nastraszyła że brat w szpitalu, że mu serce stanęło, kur...demol, a chłopak zemdlał, się okazało, że mu ciśnienie skoczyło, ale tak wysoko, że dla mnie to jest nienormalne, żeby osiemnastolatek, niespełna, miał taki rzut. Jak nie pójdzie z nim do lekarza, to ją zamorduję, ugotuję i zjem! Sorki, ale musiałam gdzieś o tym napisać.. a na dodatek wypisali go ze szpitala, nie wiem jak to w Polsce by wyglądało, ale czasem mam wrażenie że w Niemczech olewa się pacjenta.
Jeszcze tak dzisiaj zmarzłam, że myślałam, iż mi twarz odpadnie ale gorący rosiołek mnie rozgrzał.
.rudzielec
reklama
Załączniki