reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Trzeba jeść rybki zdrowe :p
Już wiem, po co wyślę męża rano[emoji23][emoji16]

16uds65gk16dflk6.png

reklama
Zazdroszczę Wam tej ochoty na ryby :( mnie całkowicie odrzuciło odkąd jestem w ciąży, wcześniej jadłam kilka razy w miesiącu. Jedyna ryba jaką dostarczam to ta w tabletkach, którą bekam :/

Zazdroszczę Wam tej ochoty na ryby :( mnie całkowicie odrzuciło odkąd jestem w ciąży, wcześniej jadłam kilka razy w miesiącu. Jedyna ryba jaką dostarczam to ta w tabletkach, którą bekam :/
No to ja w ogóle nie przepadam za rybami... mąż mnie trochę zmusza, bo on lubi i jakoś tak sama chyba polubiłam[emoji4] Ale jem tylko dorsza...[emoji4]

16uds65gk16dflk6.png

To moja druga ciąża. Pierwsza zakończyła się niepowodzeniem. Teraz jest druga i dzidzia rośnie książkowo. Jedyne co mnie niestety dopadło to cukrzyca ciążowa. Ale walczę z tym tematem dietą i insuliną nocną. Czy któraś z was też ma problem z cukrem?

reklama
Śledzik, makrela, paszteciki - a za mną od dwóch dni chodzi coś słodkiego. I o ile przed ciążą jadłam słodkiego na potęgę, tak w ciąży mnie odrzucało, a teraz mi się chce [emoji12]
@Basia116. witaj [emoji1309] u mnie cukier w normie - całe szczęście [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry