reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Śledzik, makrela, paszteciki - a za mną od dwóch dni chodzi coś słodkiego. I o ile przed ciążą jadłam słodkiego na potęgę, tak w ciąży mnie odrzucało, a teraz mi się chce [emoji12]
@Basia116. witaj [emoji1309] u mnie cukier w normie - całe szczęście [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja niestety słodyczy nie mogę ☹ A wiem, że pochłonęłabym wszystko![emoji16] dzisiaj jadłam biszkopty dla diabetyków i były mega słodkie dla mnie [emoji4]
Najgorsze jest to, że mam szafkę ze słodyczami i wiem, że one tam są i czekają[emoji23]

16uds65gk16dflk6.png

@Anulaa88 z chęcią Cię odwiedzę i wyczyszczę szafkę, żeby Cię nie kusiła [emoji12]
Nie ma sensu, żebyś się męczyła [emoji12]

Ja pomogę... U mnie przed snem musi być jabłko i batonik... Inaczej nie usnę, więc będę wdzięczna :3

9.08.18r. [emoji173]️ [emoji66]
f2w3flw1cbdbspns.png

Aleście napisały od rana :)
Jeśli chodzi o brzuch to ja mam swoją oponkę sprzed ciąży, ale i taki ten ciążowy chyba już mi się robi, bo spodnie przestały się dopinać :p i jak śpię na brzuchu to czuję jakby mi coś przeszkadzało, więc chyba to Dzidzia daje o sobie znać, bo tłuszczyk do tej pory nie przeszkadzał podczas snu :p

Ja dziś byłam w poradni i zapisałam się do gina, ale Pani w rejestracji powiedziała, że na pierwszej wizycie będę musiała podpisać oświadczenie, że przystępuję do KOCa (koordynowana opieka kobiet w ciąży czy coś takiego) i że będę musiała rodzić w tym szpitalu i w żadnym innym mnie podobno nie przyjmą. Wiecie coś o tym? Chciałam rodzić raczej w innym szpitalu lub może nawet prywatnie. Któraś z Was jest objęta tym całym KOCem lub wie o co w tym chodzi?
Czyzbys mieszkała w Białymstoku? Jeśli tak to potwierdzam, od zeszłego roku wprowadzili ten caly Koc. Do jakiego lekarza sie zapisalas?

Oł je! Podpisałam dzisiaj umowę i możemy organizować przeprowadzkę na milion procent :D

Moja mama kochana narobiła mi takiego stresa dzisiaj, że łeb jej urwę jak spotkam, nastraszyła że brat w szpitalu, że mu serce stanęło, kur...demol, a chłopak zemdlał, się okazało, że mu ciśnienie skoczyło, ale tak wysoko, że dla mnie to jest nienormalne, żeby osiemnastolatek, niespełna, miał taki rzut. Jak nie pójdzie z nim do lekarza, to ją zamorduję, ugotuję i zjem! Sorki, ale musiałam gdzieś o tym napisać.. a na dodatek wypisali go ze szpitala, nie wiem jak to w Polsce by wyglądało, ale czasem mam wrażenie że w Niemczech olewa się pacjenta.

Jeszcze tak dzisiaj zmarzłam, że myślałam, iż mi twarz odpadnie :D ale gorący rosiołek mnie rozgrzał.

@polka33 tak jestem z Białegostoku. Ty tez?
Teraz się zapisałam do prof. Laudańskiego. A Ty gdzie / do kogo chodzisz?
Czy tylko u nas wymyślili ten koc?

reklama
7C2219F2-F630-444C-BF6A-E27AA05A9820.jpeg
Wymieniłam tamte welurowe dresy z h&m na inne dresy bo jednak w S wyglądałam jak pingwin jakbym miała 170cm to może by przeszło ale moja nogawka była strasznie rozlazła w nich dobrze ze nie zerwałem metki tak ze przeszukałam cały Krakow żeby zamienić na xs - nie było wiec wzięłam inna xs i myśle ze pasują w końcu tak ze czuje się dobrze

Załączniki

• 7C2219F2-F630-444C-BF6A-E27AA05A9820.jpeg
    7C2219F2-F630-444C-BF6A-E27AA05A9820.jpeg
    475,1 KB · Wyświetleń: 401
Do góry