reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak dobrze napisałaś ,, według mnie" a skąd masz ta inforacje o sledziach i jakie masz na mysli?mam straszną ochotę na śledzie z solanki i szukałam informacji czy można jesc wyszło ze nie.
Szczerze, to nie mam znikąd :) tylko tak na "chłopski rozum", rozmowy z moją mamą czy właśnie blog mamaginekolog. Więc nie chce Ci nic gwarantować żeby nie było na mnie :D ja jadłam kilka razy w ciąży takie w śmietanie i takie w oleju. Kiedy masz wizyte u gina? To możesz zapytać. Ja będę 5 marca, jak nie zapomnę to zapytam :)

p19u43r8yerdtwen.png

reklama
To dużo nas bedzie 5 :D

p19u43r8yerdtwen.png
Choć raz mi się udało załapać do reszty gromadki. Choć już jestem spokojna przed wizytą. Bardziej czekam na prenatalne by znów tak długo oglądać maleństwo! Już się nie mogę doczekać! [emoji173]️

9.08.18r. [emoji173]️ [emoji66]
f2w3flw1cbdbspns.png

Szczerze, to nie mam znikąd :) tylko tak na "chłopski rozum", rozmowy z moją mamą czy właśnie blog mamaginekolog. Więc nie chce Ci nic gwarantować żeby nie było na mnie :D ja jadłam kilka razy w ciąży takie w śmietanie i takie w oleju. Kiedy masz wizyte u gina? To możesz zapytać. Ja będę 5 marca, jak nie zapomnę to zapytam :)

p19u43r8yerdtwen.png
Ja kiedyś w ciąży jadlam śledźie w 8 msc w wigilię a miałam wizytę przed świętami i ginekolog zaczęła temat jedzenia żebym nie jadla kapusty czy grzybów itp za dużo bo są ciężko strawne a nie mówiła żebym nie jadla śledzi bo nie można. .

p19u43r8yerdtwen.png
No mi gin na 1 wizycie już mówiła to co pisałam o surowym mleku i salami ze nie wolno zresztą w każdym poradniku jest to napisane i już wcześniej to wiedziałam a moja mama uważa że to nieprawda bo ona takie coś jadła ale nauka idzie do przodu. Śledzi i tak się nazarlam co nie miara na wigilii potem zaczęłam się zastanawiać

Choć raz mi się udało załapać do reszty gromadki. Choć już jestem spokojna przed wizytą. Bardziej czekam na prenatalne by znów tak długo oglądać maleństwo! Już się nie mogę doczekać! [emoji173]️

9.08.18r. [emoji173]️ [emoji66]
f2w3flw1cbdbspns.png
Ja też :) kiedy masz prenatalne?

p19u43r8yerdtwen.png

reklama
Do góry