reklama
D
Deleted member 178340
Gość
Można pić do dwóch filiżanek kawy dziennie. Choć oczywiście gdy można odpuścić to lepiej odpuścić.Pijecie moze czarną kawe?bo ja mam straszna ochote a nie wiem czy mozna,chodzę do pracy to czasami mysle ze tam usne.kupilam ostatnio sobie w rossmanie bezkofeinowa taka dla kobiet w ciazy,ale nie smakuje kompletnie.
9.08.18r. [emoji173]️
D
Deleted member 178340
Gość
Ja spodnie porzuciłam już praktycznie na początku, bo przestałam się w nie mieścić. Miałam rozmiar 34-36 do tego wysoki stan, to szybko zaczęły mnie uwierać, choć brzuszek nadal mam malutki i prawie nie widoczny. Od tego czasu noszę rajstopy i sukienki/spódniczki i tak zostanie już do końca ciąży i zapewne długo po też, bo jest to zbyt wygodne by rezygnować. [emoji1][emoji1]Czy nosicie już ubrania ciążowe? Ja jestem w 13 tygodniu jeszcze chodzę w normalnych ale najczęściej z guzikiem rozpietym.
9.08.18r. [emoji173]️
D
Deleted member 178340
Gość
Nie mogę znaleźć w wątku sprzedażowym, więc zapytam tutaj. Skąd je masz? [emoji16]Zobacz załącznik 840109 Zobacz załącznik 840110 patrzcie jakie znalazłam po 1,5 wychodzi sztuka jutro je odbieram ^^
9.08.18r. [emoji173]️
Nie odważyłam się na ten różowy mimo wszystko ze najprawdopodobniej będzie dziewczynka to z różem poczekam jeszcze 2 tyg
Załączniki
Ostatnia edycja:
Fiorna
Fanka BB :)
Ja ubieram leginsy ale chyba będę musiała się zaopatrzyć w ciut większe bo w obecnych nie usiedzę zbyt długo a jak wracam do domu to pierwsze co to siup w luźne gatki rozglądałam się na allegro za bluzeczkami z miejscem na brzuszek i jak tylko zrobi się cieplej na zewnątrz to coś pozamawiam bo w obecnych ciuchach nie czuję się zbyt komfortowoCzy nosicie już ubrania ciążowe? Ja jestem w 13 tygodniu jeszcze chodzę w normalnych ale najczęściej z guzikiem rozpietym.
Anulaa88
Ja jeszcze nie, ale nie chodzę już w normalnych spodniach , bo mnie jeansy uciskały. Mój ulubiony strój teraz to legginsy[emoji173] Jak gdzieś wychodzę to w sukienkach, mało kto jeszcze wie że jestem w ciąży. A wychodzę na razie tylko do lekarza[emoji23]Czy nosicie już ubrania ciążowe? Ja jestem w 13 tygodniu jeszcze chodzę w normalnych ale najczęściej z guzikiem rozpietym.
Ja przestałam, piłam później inkę i to było genialne, ale odkąd nie mogę mleka to rzuciłam wszytko[emoji4]Pijecie moze czarną kawe?bo ja mam straszna ochote a nie wiem czy mozna,chodzę do pracy to czasami mysle ze tam usne.kupilam ostatnio sobie w rossmanie bezkofeinowa taka dla kobiet w ciazy,ale nie smakuje kompletnie.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
karorek
Tak juz musze ,ze wzgledu na brzuch.Czy nosicie już ubrania ciążowe? Ja jestem w 13 tygodniu jeszcze chodzę w normalnych ale najczęściej z guzikiem rozpietym.
reklama
Ja coś tam brzuszka mam nosiłam S dalej nosze, coś tam widać ale nie tak żeby mi w pracy mówili ,, jesteś w ciąży ?’’ Kolega mi tylko powiedział ze byłam bardziej płaska, ale on wie o ciąży, w poniedziałek mój wielki dzień : idę na l4, dali mi na koniec miesiąca jeszcze 3 dni urlopu wiec już sobie daruje jego wykorzystanie