reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja mam o tyle lepiej ze nigdy nie przepadałam za kawa ^^ lubię tylko mrożona z lodami i bita śmietana normalnej nie wypije wiec teraz nie tęsknie :)

reklama
Pijecie moze czarną kawe?bo ja mam straszna ochote a nie wiem czy mozna,chodzę do pracy to czasami mysle ze tam usne.kupilam ostatnio sobie w rossmanie bezkofeinowa taka dla kobiet w ciazy,ale nie smakuje kompletnie.
Można pić do dwóch filiżanek kawy dziennie. Choć oczywiście gdy można odpuścić to lepiej odpuścić.

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Czy nosicie już ubrania ciążowe? Ja jestem w 13 tygodniu jeszcze chodzę w normalnych ale najczęściej z guzikiem rozpietym.
Ja spodnie porzuciłam już praktycznie na początku, bo przestałam się w nie mieścić. Miałam rozmiar 34-36 do tego wysoki stan, to szybko zaczęły mnie uwierać, choć brzuszek nadal mam malutki i prawie nie widoczny. Od tego czasu noszę rajstopy i sukienki/spódniczki i tak zostanie już do końca ciąży i zapewne długo po też, bo jest to zbyt wygodne by rezygnować. [emoji1][emoji1]

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

DDE5673A-2A01-415B-AB66-6E4D7A85262E.jpeg
Z olx :) do tego kupiłam za 20zl śpiworek bo będę go używała w łóżeczku zamiast kołdry, normalnie w sklepie są za 80zl
Nie odważyłam się na ten różowy :D mimo wszystko ze najprawdopodobniej będzie dziewczynka to z różem poczekam jeszcze 2 tyg

Załączniki

• DDE5673A-2A01-415B-AB66-6E4D7A85262E.jpeg
    DDE5673A-2A01-415B-AB66-6E4D7A85262E.jpeg
    139,6 KB · Wyświetleń: 344
Ostatnia edycja:
Czy nosicie już ubrania ciążowe? Ja jestem w 13 tygodniu jeszcze chodzę w normalnych ale najczęściej z guzikiem rozpietym.
Ja ubieram leginsy ale chyba będę musiała się zaopatrzyć w ciut większe bo w obecnych nie usiedzę zbyt długo a jak wracam do domu to pierwsze co to siup w luźne gatki :-D rozglądałam się na allegro za bluzeczkami z miejscem na brzuszek i jak tylko zrobi się cieplej na zewnątrz to coś pozamawiam bo w obecnych ciuchach nie czuję się zbyt komfortowo :rolleyes2:

Ja jeszcze nie, ale nie chodzę już w normalnych spodniach , bo mnie jeansy uciskały. Mój ulubiony strój teraz to legginsy[emoji173] Jak gdzieś wychodzę to w sukienkach, mało kto jeszcze wie że jestem w ciąży. A wychodzę na razie tylko do lekarza[emoji23]
Pijecie moze czarną kawe?bo ja mam straszna ochote a nie wiem czy mozna,chodzę do pracy to czasami mysle ze tam usne.kupilam ostatnio sobie w rossmanie bezkofeinowa taka dla kobiet w ciazy,ale nie smakuje kompletnie.
Ja przestałam, piłam później inkę i to było genialne, ale odkąd nie mogę mleka to rzuciłam wszytko[emoji4]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja coś tam brzuszka mam nosiłam S dalej nosze, coś tam widać ale nie tak żeby mi w pracy mówili ,, jesteś w ciąży ?’’ Kolega mi tylko powiedział ze byłam bardziej płaska, ale on wie o ciąży, w poniedziałek mój wielki dzień : idę na l4, dali mi na koniec miesiąca jeszcze 3 dni urlopu wiec już sobie daruje jego wykorzystanie :)

Do góry