reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Zobacz załącznik 840119 Z olx :) do tego kupiłam za 20zl śpiworek bo będę go używała w łóżeczku zamiast kołdry, normalnie w sklepie są za 80zl
Nie odważyłam się na ten różowy :D mimo wszystko ze najprawdopodobniej będzie dziewczynka to z różem poczekam jeszcze 2 tyg
Szkoda, już myślałam, że jakiś sklep internetowy [emoji1]

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
Kofeina jak i teina podobno wnikaja do plodu. Ja pije zielona, rumianek itp. Tez mnie kawa kusi ale wolę nie ryzykować, pije Anatola :) :)
Dam rade.
Gorzej z czekolada. Zjadlam polowe sloika Nutteli a pozniej sie naczytalam ze od czekolady a raczej jakiegos zwiazku w nim plod moze umrzeć :/:/

Czy nosicie już ubrania ciążowe? Ja jestem w 13 tygodniu jeszcze chodzę w normalnych ale najczęściej z guzikiem rozpietym.

się nosi się, jestem gruba i w ogóle mam brzuch, ale od jakiegoś czasu moje spodnie cisną mnie w pasie.

Paulana, jak by każda kobieta stosowała się ściśle do tego co ciężarnej wolno jeść, to byśmy wiecznie głodne chodziły. A czekolada na pewno nie zaszkodzi dziecku, na pewno nie w ilości pół słoika :D

Mojego interesują tylko foteliki do samochodu :/
Mój też już oglądał i przeraziły go ceny np niektóre maxi-cosi do wagi 13 kg kosztują 500 zł i nawet więcej :eek:
A my często będziemy podróżować samochodem dalej. My mieszkamy na śląsku a teściowie na lubelszczyźnie. Trasę pokonujemy w 5 godz najmniej, a wiadomo jak dziecko będzie w samochodzie to nie pozwolę aż tak często przekraczać dozwolonej prędkości :no:

reklama
Do góry