reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A ja byłam dziś u lekarza i okazało się, że mam leżeć jeszcze miesiąc...Za miesiąc będzie decydował, co dalej[emoji4] Jeden pozytyw ten wizyty to, że było widać płeć[emoji16] i będziemy mieć chłopca[emoji16]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja byłam dziś u lekarza i okazało się, że mam leżeć jeszcze miesiąc...Za miesiąc będzie decydował, co dalej[emoji4] Jeden pozytyw ten wizyty to, że było widać płeć[emoji16] i będziemy mieć chłopca[emoji16]

Gratuluję synka ;-) to pierwsze dzieciątko czy juz kolejne ?

To musisz się oszczędzać i uważać na siebie :) ja tez dziś byłam u lekarza na usg i nie sądziłam, że już nam powie. U nas podobno będzie dziewuszka [emoji56][emoji4]

oar8flw1mdp5ujvp.png

Dziewczyny bardzo mi miło że też o mnie pamiętacie i dziękuję Wam za odzew nawet nie wiecie jak jest mi miło. Tak mocno Wam kibicuje i sama czekam już na wakacyjny czas aby zobaczyć Wasze maluszki i posłuchać o Waszych porodach. Wierzę że same dobre chwile przed Wami i z wielkim zaciekawieniem zaglądam tutaj zwykle co dziennie i czytam o Was. Bardzo się z Wami zżyłam bo w zasadzie temat czytałam od początku i dolaczylam jakiś czas później na stałe. Odezwę się na pewno niedługo. Życzę dużo dużo zdrówka dla każdej kobietki i maluszka pod sercem no i dla koleżanki z bliźniakami bo widziałam ze tez tu taka osoba podwójnie szczęśliwa jest zdrówka i podwójnie zdroweczka dla pociech. Niech dzieciaczki rosną zdrowo a Wy kochane bądźcie szczęśliwe i nawet jak czasem jest gorszy dzień czy złe samopoczucie to nie martwcie się bo jutro będzie juz tylko lepiej. Buziaki dla Was wszystkich !!!! :* :)

U mnie jeszcze 2,5 tyg do kolejnego USG - już nie mogę się doczekać ^^ powiedzcie mi wiek ciąży liczę z tego co mam napisane w mojej kartotece czy z tego co mi wyszło na prenatalnych? Bo różnica jest 3 dni, ale dla mnie to dużo:) nie wiem czy obchodzić nowe tyg dzidziusia w piątek czy w poniedziałek :)

U mnie jeszcze 2,5 tyg do kolejnego USG - już nie mogę się doczekać ^^ powiedzcie mi wiek ciąży liczę z tego co mam napisane w mojej kartotece czy z tego co mi wyszło na prenatalnych? Bo różnica jest 3 dni, ale dla mnie to dużo:) nie wiem czy obchodzić nowe tyg dzidziusia w piątek czy w poniedziałek :)
Ja mam liczyć z USG prenatalnego, ale różnica 8 dni (z USG termin wcześniej) i pokrywa się to z moją wczesną owulacja i szybkim zagnieżdżeniem (test ciążowy pozytywny w 21dc).

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Z USG licz wiek ciąży, inaczej potrafi być różnica nawet dwa tygodnie (tak jak u mnie), a USG pokazuje realny wiek maleństwa. Przynajmniej ja tak uważam.

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
Do góry