reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A ja byłam dziś u lekarza i okazało się, że mam leżeć jeszcze miesiąc...Za miesiąc będzie decydował, co dalej[emoji4] Jeden pozytyw ten wizyty to, że było widać płeć[emoji16] i będziemy mieć chłopca[emoji16]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja byłam dziś u lekarza i okazało się, że mam leżeć jeszcze miesiąc...Za miesiąc będzie decydował, co dalej[emoji4] Jeden pozytyw ten wizyty to, że było widać płeć[emoji16] i będziemy mieć chłopca[emoji16]

Gratuluję synka ;-) to pierwsze dzieciątko czy juz kolejne ?

To musisz się oszczędzać i uważać na siebie :) ja tez dziś byłam u lekarza na usg i nie sądziłam, że już nam powie. U nas podobno będzie dziewuszka [emoji56][emoji4]

oar8flw1mdp5ujvp.png

Dziewczyny bardzo mi miło że też o mnie pamiętacie i dziękuję Wam za odzew nawet nie wiecie jak jest mi miło. Tak mocno Wam kibicuje i sama czekam już na wakacyjny czas aby zobaczyć Wasze maluszki i posłuchać o Waszych porodach. Wierzę że same dobre chwile przed Wami i z wielkim zaciekawieniem zaglądam tutaj zwykle co dziennie i czytam o Was. Bardzo się z Wami zżyłam bo w zasadzie temat czytałam od początku i dolaczylam jakiś czas później na stałe. Odezwę się na pewno niedługo. Życzę dużo dużo zdrówka dla każdej kobietki i maluszka pod sercem no i dla koleżanki z bliźniakami bo widziałam ze tez tu taka osoba podwójnie szczęśliwa jest zdrówka i podwójnie zdroweczka dla pociech. Niech dzieciaczki rosną zdrowo a Wy kochane bądźcie szczęśliwe i nawet jak czasem jest gorszy dzień czy złe samopoczucie to nie martwcie się bo jutro będzie juz tylko lepiej. Buziaki dla Was wszystkich !!!! :* :)

U mnie jeszcze 2,5 tyg do kolejnego USG - już nie mogę się doczekać ^^ powiedzcie mi wiek ciąży liczę z tego co mam napisane w mojej kartotece czy z tego co mi wyszło na prenatalnych? Bo różnica jest 3 dni, ale dla mnie to dużo:) nie wiem czy obchodzić nowe tyg dzidziusia w piątek czy w poniedziałek :)

U mnie jeszcze 2,5 tyg do kolejnego USG - już nie mogę się doczekać ^^ powiedzcie mi wiek ciąży liczę z tego co mam napisane w mojej kartotece czy z tego co mi wyszło na prenatalnych? Bo różnica jest 3 dni, ale dla mnie to dużo:) nie wiem czy obchodzić nowe tyg dzidziusia w piątek czy w poniedziałek :)
Ja mam liczyć z USG prenatalnego, ale różnica 8 dni (z USG termin wcześniej) i pokrywa się to z moją wczesną owulacja i szybkim zagnieżdżeniem (test ciążowy pozytywny w 21dc).

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Z USG licz wiek ciąży, inaczej potrafi być różnica nawet dwa tygodnie (tak jak u mnie), a USG pokazuje realny wiek maleństwa. Przynajmniej ja tak uważam.

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
Do góry