reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Te akurat są bardzo wygodne, mnie wogole one nie uciskaja :-)Oglądałam je jakiś czas temu ale niestety rozmiarówka jakoś mi nie przypadła z resztą mi już wszystko gniecie brzuch mam wrażenie.
Masz podobnego psiaka do mojego
Tez suczka? :-)
oliwiapatrycja
Widziałam ostatnio w gazetce, fajne były i cena dobra :-)W lidlu były dziś kurtki dla starszych dzieci od rozm. 98 i takie pikowane przejściowe i soft sheel. Kupiłam moim chłopakom.
Musze mojemu tez kupić na wiosnę jakąś bo z tamtego roku już pewnie wyrósł
Paulana
Te akurat są bardzo wygodne, mnie wogole one nie uciskaja :-)
Tez suczka? :-)
Nie u mnie to samiec
Ty jesteś jeszcze szuplutka. Mi w pasie już nie podpasowały
oliwiapatrycja
Juz nie taka szczupła, dzisiaj jak byłam na pobraniu krwi to pierwsza obca osoba zauważyła że jestem w ciąży, czyli brzuszek juz nie taki małyNie u mnie to samiec
Ty jesteś jeszcze szuplutka. Mi w pasie już nie podpasowały
@Prymulkax ja często o Tobie myślę, mam nadzieję, że to tylko przejściowe kłopoty i szybko się z nimi uporasz. Trzymaj się ciepło :*
GorzkaPomarańcza
@Prymulkax zastanawialam sie co sie z Toba dzieje. Dobrze ze sie odzywasz:* Oby wszystko bylo dobrze
Biorę DuphaVit pregna i nie są zbyt duże ale odbija mi się po nich rybą jak tylko skończę, zmienię na coś innego.
Dziewczyny, czy Wy tez macie takie straszne bóle brzucha? W nocy się obudziłam z bólem w okolicach wątroby i dopiero jak się położyłam na prawym boku to było mi lepiej. Rano znowu wymioty echh
Hej ja biore DuphaVit ale mi one nie przeszkadzają [emoji3] staram sie cos zjeść lekkiego na wieczór i jem tabletkę i nie czuje ryby [emoji6] cena jest tylko dość duża... ja miałam bóle w nocy...na początku myślałam ze sie koncze i tez jedna ulubiona pozycja do spania (ale to wyniki rozpychajacej sie macicy)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
GorzkaPomarańcza
Na początku miałam rozkminkę skąd ten rybi smak w ustach skoro od ryb mnie odrzuca i w końcu wpadłam na to Dzisiaj jeszcze nie brałam ale jak o nich myślę to mnie znowu mnie mdli, a dzisiaj już wymiotowałam;/ Na pewno na coś zmienię, może przy okazji uda się coś tańszegoHej ja biore DuphaVit ale mi one nie przeszkadzają [emoji3] staram sie cos zjeść lekkiego na wieczór i jem tabletkę i nie czuje ryby [emoji6] cena jest tylko dość duża... ja miałam bóle w nocy...na początku myślałam ze sie koncze i tez jedna ulubiona pozycja do spania (ale to wyniki rozpychajacej sie macicy)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom