Dziękuję kochana za dwa tygodnie prenatalne a kolejna normalna wizyta 01.03, ale w między czasie to prenatalne, wiec nie będę czekać już miesiąca bez wieści, wiec może nie będę tak świrować mąż oczywiscie powiedział swoje słynne "a nie mówiłem" ale byłam tak szczęśliwa że nawet dałam radę nie skomentowaćSuper super super !!!! fajnie że wszystko jest ok; ) zdrówka dla Was. Kiedy znów wizytujesz
reklama
Nic nie było widać, poza tym tak się kręciło że ledwo się zmierzyć pozwoliło wszyscy na około mówią, że dziewucha będzie, a ja nie wiem... Zawodzi mnie moja intuicja, bo nic nie "czuje", a że w ciąży jestem wiedziałam praktycznie od razu, nawet któregoś razu w pracy mi zupełnie nagle przyszła do głowy myśl "a co jeśli zarodek właśnie się zagnieżdża?". A teraz pustka, cisza coby nie było, będę kochać nad życie, uwiodło mnie dzisiaj tymi harcami
annad31
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki z wszystkie sierpniowki!
Choć jak będzie wszystko dobrze, to tropem mojej starszej córeczki zamiast sierpniowki będzie wrześniowy bąbel .
Choć jak będzie wszystko dobrze, to tropem mojej starszej córeczki zamiast sierpniowki będzie wrześniowy bąbel .
annad31
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, a orientujecie się czy na fb jest grupa brzuszków sierpniowych ? Najlepiej tajna, żeby mi znajomi nie szpiegowali itd . Jeśli tak byłabym ogromnie wdzięczna za zaproszenie. Na fb komunikuje mi się znacznie łatwiej i bardziej czytelnie
chomiczka007
Moderatorka
Wyszukaj grupe zamknieta ktora nazywa sie "joga dla początkujących" znajomi nie wyśledzą. To zamknieta grupa tylko dla dziewczyn z forumDziewczyny, a orientujecie się czy na fb jest grupa brzuszków sierpniowych ? Najlepiej tajna, żeby mi znajomi nie szpiegowali itd . Jeśli tak byłabym ogromnie wdzięczna za zaproszenie. Na fb komunikuje mi się znacznie łatwiej i bardziej czytelnie
annad31
Zaangażowana w BB
Ooo dziękuję. Wysłałam zaproszenie ale nie wiem czy do dobrej grupy, bo trochę ich jest już prawie zasypiam i wiem że już niedługo będę bardzo tęsknić za spaniem na brzuchu !
Panikara87
Zaciekawiona BB
"sierpniowe mamy" :-)Dziewczyny, a orientujecie się czy na fb jest grupa brzuszków sierpniowych ? Najlepiej tajna, żeby mi znajomi nie szpiegowali itd . Jeśli tak byłabym ogromnie wdzięczna za zaproszenie. Na fb komunikuje mi się znacznie łatwiej i bardziej czytelnie
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
zanka200389
Fanka BB :)
Dzień dobry . Jak tam samopoczucie?. Mi mdłości pomału odchodzą ale zmęczenie i senność nadal jest i chyba ze zdwojoną siła.... Nie pamiętam czy ktoś wizytuje dzisiaj ale życzę powodzenia [emoji5]