reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Super super super !!!! :) fajnie że wszystko jest ok; ) zdrówka dla Was. Kiedy znów wizytujesz
Dziękuję kochana :) za dwa tygodnie prenatalne a kolejna normalna wizyta 01.03, ale w między czasie to prenatalne, wiec nie będę czekać już miesiąca bez wieści, wiec może nie będę tak świrować :) mąż oczywiscie powiedział swoje słynne "a nie mówiłem" ale byłam tak szczęśliwa że nawet dałam radę nie skomentować :D

p19ugox1xy9dlkqw.png

reklama
Nic nie było widać, poza tym tak się kręciło że ledwo się zmierzyć pozwoliło :) wszyscy na około mówią, że dziewucha będzie, a ja nie wiem... Zawodzi mnie moja intuicja, bo nic nie "czuje", a że w ciąży jestem wiedziałam praktycznie od razu, nawet któregoś razu w pracy mi zupełnie nagle przyszła do głowy myśl "a co jeśli zarodek właśnie się zagnieżdża?". A teraz pustka, cisza :) coby nie było, będę kochać nad życie, uwiodło mnie dzisiaj tymi harcami :)

p19ugox1xy9dlkqw.png

Dziewczyny, a orientujecie się czy na fb jest grupa brzuszków sierpniowych ? Najlepiej tajna, żeby mi znajomi nie szpiegowali itd . Jeśli tak byłabym ogromnie wdzięczna za zaproszenie. Na fb komunikuje mi się znacznie łatwiej i bardziej czytelnie

Dziewczyny, a orientujecie się czy na fb jest grupa brzuszków sierpniowych ? Najlepiej tajna, żeby mi znajomi nie szpiegowali itd . Jeśli tak byłabym ogromnie wdzięczna za zaproszenie. Na fb komunikuje mi się znacznie łatwiej i bardziej czytelnie
Wyszukaj grupe zamknieta ktora nazywa sie "joga dla początkujących" :) znajomi nie wyśledzą. To zamknieta grupa tylko dla dziewczyn z forum

g0ef27n.png
[/url]

j775sbc.png
[/url]

Ooo dziękuję. Wysłałam zaproszenie ale nie wiem czy do dobrej grupy, bo trochę ich jest :) już prawie zasypiam i wiem że już niedługo będę bardzo tęsknić za spaniem na brzuchu !

Cześć dziewczyny. Ja dziś aie stresu najadłam tylko bo na usg genetycznym Pani Gin orzekla, że nasz potomek za mały jeszcze na badanie i nas odesłała... Następna próba dopiero 15 lutego. Ech życie...

"sierpniowe mamy" :-)

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry . Jak tam samopoczucie?. Mi mdłości pomału odchodzą ale zmęczenie i senność nadal jest i chyba ze zdwojoną siła.... Nie pamiętam czy ktoś wizytuje dzisiaj ale życzę powodzenia [emoji5]

Do góry