reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Cześć, to i ja się dołączę...termin porodu na 14 sierpnia, z USG na 9 sierpnia. Wczoraj USG genetyczne bardzo mnie uspokoiło więc postanowiłam że czas aby wreszcie przestać się bać. To moja 3 ciąża, mam już jedna córeczkę, druga ciąża obumarła w 9 tc dlatego bardzo się bałam aż do wczoraj.

Czuje się dobrze, pracuję i mam zamiar pracować póki będę miała sile Zastanawiam się własnie nam zapisaniem się na jakieś zajęcia dla kobiet w ciązy. Może któraś z Was jest z Krakowa i może coś polecic?

Miłego dnia

reklama
Witamy nowe sierpnioweczki :) Luiza marzyłam o bliźniakach, ale jako trzecia ciąża to pewnie niezły hardcore ;) byłaś zszokowana?:) Musi się dziewczyna trafić, przeciez to by przeczyło statystykom wszelakim ;)

p19ugox1xy9dlkqw.png

Witam i ja się dołączam termin mam na 8 sierpień wedlug usg i om.Usg genetyczne mialam we wtorek wedlug niego dzidziuś zdrowy i ma juzprawie 7 cm prawdopodobnie dziewczynka.To moja 3 ciąża mam już córcie ,drugą niestety poroniłam w 9 tygodniu.pozdrawiam

Witam i ściskam! :)
ja zawsze marzyłam o bliźniętach także zazdroszczę bardzo! Ale teraz jak wiem że to będzie jedno dziecko to chciałabym usłyszeć że to dziewczynka ale z chłopca też będę się bardzo cieszyć. Najważniejsze aby ciąża przebiegała bez komplikacji i dzieciątko było zdrowe i silne

Ja tez chcialam blizniaki, ale jedno tez starczy :D Tak mowicie o statystykach, ale ja znam kilka par, ktore maja po 8 i 9 chlopcow, zadnej dziewczynki :o :o :o

reklama
Ja mam już córkę i wszyscy mówią że fajnie teraz chłopaka żeby parka była...a ja zupełnie nie rozumiem tej chęci parki i chętnie bym miała druga córeczkę. Oczywiście najważniejsze żeby było malenstwo zdrowe

Do góry