To jak tak mam syna i było mi obojętne co teraz będzie. Ale.. no właśnie ale syn nawet nie chce słyszeć o braciszku, on chce siostrę Maję, więc gdzieś po cichu liczę że może jednak będzie dziewczynkaJa mam już córkę i wszyscy mówią że fajnie teraz chłopaka żeby parka była...a ja zupełnie nie rozumiem tej chęci parki i chętnie bym miała druga córeczkę. Oczywiście najważniejsze żeby było malenstwo zdrowe
reklama
Luiza.
Fanka BB :)
9 chłopców? Chyba bym zwariowała
Ja znam rodzinę gdzie jest 16 dzieci tylko że chłopcy i dziewczynki. To musiał być hardcore dla matki
Ugotujcie obiad dla takiej gromady. Już, oczyma wyobraźni widzę ten garnek na zupę. Ale, z drugiej strony, taka rodzina jak jest zżyta, to mama ma sporą pomoc od starszych dzieci.
A co do moich bliźniaków, to totalne zaskoczenie, bo na pierwszym usg była tylko jedna fasolka, następnego dnia już dwie, zwątpiłam jak usłyszałam nowinę, a teraz już się doczekać nie mogę No i bardzo bym chciała mieć córeczkę, nie że parka czy coś, tylko tak po prostu.
To ja ewenement [emoji23] na USG modliłam się żeby jedno serce zobaczyć a nie dwa [emoji23]Ugotujcie obiad dla takiej gromady. Już, oczyma wyobraźni widzę ten garnek na zupę. Ale, z drugiej strony, taka rodzina jak jest zżyta, to mama ma sporą pomoc od starszych dzieci.
A co do moich bliźniaków, to totalne zaskoczenie, bo na pierwszym usg była tylko jedna fasolka, następnego dnia już dwie, zwątpiłam jak usłyszałam nowinę, a teraz już się doczekać nie mogę No i bardzo bym chciała mieć córeczkę, nie że parka czy coś, tylko tak po prostu.
Przy moim 3,5 letnim dzikusie jeszcze bliźniaki [emoji33] olaboga [emoji33][emoji33]
Biedroneczka10
Bliźniaki zawsze mi się marzyły ale jako pierwsze później to chyba rzeczywiście może być zaskoczenie jak nagle z 1 dziecka robi się 3 moja córka poprostu chce bardzo być starsza siostra chyba nie robi jej różnicy czy to będzie siostra czy brat ale może dlatego że jednak ma już 5 lat więc różnica nie mała będzie...bardziej jej chodzi o laleczkę w domu
Ja jak urodze syn będzie miał 4 lata. Za to ja mam siostrę 10 lat młodsza ode Mnie. I na początku byłam zazdrosna. zazdrość się skończyła jak mama siostrę że szpitala przywiozła [emoji177][emoji177]Bliźniaki zawsze mi się marzyły ale jako pierwsze później to chyba rzeczywiście może być zaskoczenie jak nagle z 1 dziecka robi się 3 moja córka poprostu chce bardzo być starsza siostra chyba nie robi jej różnicy czy to będzie siostra czy brat ale może dlatego że jednak ma już 5 lat więc różnica nie mała będzie...bardziej jej chodzi o laleczkę w domu
Ale jakie wytrwale te pary w próbowaniu! SzacunJa tez chcialam blizniaki, ale jedno tez starczy Tak mowicie o statystykach, ale ja znam kilka par, ktore maja po 8 i 9 chlopcow, zadnej dziewczynki
U mnie w ciąży z młodym było prawdopodobieństwo bliźniaków. ba jeden ginekolog stwierdził że są dwa zarodki,a mój gin półtora tygodnia później widział krwiaka. Więc albo bliźniaka nie było albo się wchłoną. Kij wie. Teraz można gdybać [emoji23][emoji23] a teraz były bardzo małe szanse na bliźniakiTak samo. Z tym, że u mnie było prawdopodobienstwo bliźniaków, na szczęście jest jeden maluch. [emoji14]
Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
zanka200389
Dziewczyny ile ważyły wasze dzieciaczki w 11 tygodniu? Moje 48g nie za dużo ? ?
reklama
oliwiapatrycja
Założyłam wątek wózki i foteliki, może mało profesjonalnie ale już jest, sprawdźcie i piszcie co polecacie jakie macie w planach itp itd..