reklama
Dopiero o 17.30, także za dużo dziś w pracy pożytku ze mnie nie będzie
Czekamy na wieści; )
chomiczka007
Moderatorka
Ja mam teraz 13+2 dni. Dolwgliwosci prawie calkiem ustapily a bylo ich sporo. Nudnosci minely, czasami cos tam zacmi ale tyle co nic, cera mi sie polepszyla o wiele, senność minęła, piersi nie bolą itp... wiadomo, idealnie nie jest ale o niebo lepiej niz na poczatkuChomiczka007: a który masz tydzień?jak dolegliwości?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem, straszne opóźnienie było, wszystko dobrze. Jakby ktoś mi kamień z serca zdjął... Dziecię ma 43mm i wierzga nóżkami jak koń cały czas je prostowalo i zginalo, generalnie wiercipięta straszna zapytałam, czy tętno w normie, to uslyszalam, że tak, ale nie wiem ile dokładnie :/ nie ma żadnych powodów do niepokoju podobno, wiec postaram się uspokoić i już myśleć pozytywnie. Dzięki dziewczyny za to, że jesteście :*Czekamy na wieści; )
Jestem, straszne opóźnienie było, wszystko dobrze. Jakby ktoś mi kamień z serca zdjął... Dziecię ma 43mm i wierzga nóżkami jak koń cały czas je prostowalo i zginalo, generalnie wiercipięta straszna zapytałam, czy tętno w normie, to uslyszalam, że tak, ale nie wiem ile dokładnie :/ nie ma żadnych powodów do niepokoju podobno, wiec postaram się uspokoić i już myśleć pozytywnie. Dzięki dziewczyny za to, że jesteście :*
Super super super !!!! fajnie że wszystko jest ok; ) zdrówka dla Was. Kiedy znów wizytujesz
JustynaGorzkiewicz
Zaciekawiona BB
a powiedz czy masz czasem dolegliwości że strony macicy,podbrzusza, nie jakieś uciążliwe?Ja mam teraz 13+2 dni. Dolwgliwosci prawie calkiem ustapily a bylo ich sporo. Nudnosci minely, czasami cos tam zacmi ale tyle co nic, cera mi sie polepszyla o wiele, senność minęła, piersi nie bolą itp... wiadomo, idealnie nie jest ale o niebo lepiej niz na poczatku
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Jestem, straszne opóźnienie było, wszystko dobrze. Jakby ktoś mi kamień z serca zdjął... Dziecię ma 43mm i wierzga nóżkami jak koń cały czas je prostowalo i zginalo, generalnie wiercipięta straszna zapytałam, czy tętno w normie, to uslyszalam, że tak, ale nie wiem ile dokładnie :/ nie ma żadnych powodów do niepokoju podobno, wiec postaram się uspokoić i już myśleć pozytywnie. Dzięki dziewczyny za to, że jesteście :*
[/QUOTE
Cudowne uczucie Jakby bylo cos nie tak na pewno by Ci powiedzieli A wiadomo coś jaka płeć?
chomiczka007
Moderatorka
A takie to mam ciągle! Boli, ciągnie, taki ból mam wrazenie wlasnie od rozciagania. W roznych porach mnie łapie. DZiś byłam na spacerze i szlam pod gore i czułam takie ciagniecie. Wczoraj jak sie smialam to mnie bolało, jak kicham to boli. Taki bardzo wrazliwy mam ten brzuch, ale nie martwie sie tym, z dzieckiem wszystko dobrze, wydaje mi sie ze w pierwszej ciazy tez tak miałam. Boli bo rośnie [emoji23]a powiedz czy masz czasem dolegliwości że strony macicy,podbrzusza, nie jakieś uciążliwe?
JustynaGorzkiewicz
Zaciekawiona BB
Właśnie też tak mam w różnych porach dniach,moje to będzie pierwsze dziecko także ciężko było mi stwierdzić czy tak powinno być dlatego podpytuje:-) kupujesz już ciuszki?A takie to mam ciągle! Boli, ciągnie, taki ból mam wrazenie wlasnie od rozciagania. W roznych porach mnie łapie. DZiś byłam na spacerze i szlam pod gore i czułam takie ciagniecie. Wczoraj jak sie smialam to mnie bolało, jak kicham to boli. Taki bardzo wrazliwy mam ten brzuch, ale nie martwie sie tym, z dzieckiem wszystko dobrze, wydaje mi sie ze w pierwszej ciazy tez tak miałam. Boli bo rośnie [emoji23]
reklama
chomiczka007
Moderatorka
Nie martw się, tam naprawde odbywa sie ogromna rewolucja [emoji38] nie kupuje dopiero jak poznam płeć bo uniseksy mi sie nie podobaja za bardzo [emoji4] takze czekam do kolejnego usg moze sie udaWłaśnie też tak mam w różnych porach dniach,moje to będzie pierwsze dziecko także ciężko było mi stwierdzić czy tak powinno być dlatego podpytuje:-) kupujesz już ciuszki?