reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Pierwszy raz trafiłam na takie które potrafią się kilka dni przechować w środku.... Też byłam w szoku.
To chyba powiedzieć lekarzowi żeby zmienił na inne, bo po co wsadzić jak się nie rozpuszcza i pewnie przez to tez nie działa jak trzeba. A w globulkach jest wybór jakiś które można brać w ciąży oczywiście bo ja co miesiąc miałam inne będąc w poprze ciąży

reklama
Karokao,Angelika22, Karokao - po co od razu ten sarkazm - wystarczy przeczytać kilka postów wstecz. Jeśli zostałyście pominięte wystarczyło się przypomnieć!! Ja nawet nie zdążyłam wejść i zobaczyć grupy zamkniętej.

Ankan, mam nadzieję że jutro poczujesz się lepiej - niech już odejdzie ta zima wszystko przez nia
emoji6.png

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Karokao w Twoim przypadku wystąpiła pomyłka przez literówkę dlatego amin Cię nie dodał. Jutro powinno wszystko działać.Przepraszam co do reszty zaraz dodamy.

Prosze o podanie jeszcze jednego moderatora. Rezygnuje z tej świetnej funkcji za dużo nerwów mnie to kosztuje. Dodawajcie kogo chcecie. [emoji4]

Właśnie miałam napisać to samo , ze nie chce należeć do grupy przez która tylko się denerwuje. Miałam nadzieje na fajne kontakty , rady innych mamusiek a może nawet po jakimś czasie spotkanie . Ale może nie tutaj moje miejsce :)

Karokao Twoj nick wziełam z Lista mam - sierpień 2018 stąd ta pomyłka. Poza tym była podana lista i wystarczyło zwrócić uwagę że jest błąd w literówce.
1517160211-03b9a6f56857706d-aaaaaa.png

Ja chyba tez opuszczę grupę bo widzę że ciśnienie się robi i przestaje być miło. W poprzedniej ciąży nie należałam do żadnej grupy czy forum i tez żyłam.
Także trzymajcie się dziewczyny, spokojnej ciąży życzę, żegnam ;-)

One posiadają w składzie Metronidazol ja też miałam podobne,to dziadostwo nie chce się rozpuścić i masz je pewnie 3 w środku. Ja bym nie brała jak masz takie bóle.
Z tego co wiem to metronidazolu nie można w ciąży. Bynajmniej nie w pierwszym trymestrze.
Jak wylądowałam w szpitalu w październiku (podejrzewałam ciążę bo następnego dnia był termin @ dopiero) to mi odłączyli kroplówkę z metronidazolem bo lekarz powiedział że w ciąży nie można i póki nie przyjdzie wynik bety oni wstrzymują się z jakimikolwiek lekami..całe szczęście wtedy okazało się że nie jestem w ciąży i mogli zrobić mi zabieg i dokończyć leczenie

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Ja nie pisze za dużo lubiłam Was czasem poczytac. Grupa zamknięta mi nie przeszkadza skoro lepiej się czujecie i chcecie dzielić się różnymi informacjami. Jednak mam nadzieję że zostaną jakieś dziewczyny i będziemy mogły się wymienić jakimiś informacjami bądź coś sobie doradzić :)

Do góry