reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hahah to prawda. Ja zawsze marzyłam, że pierwszy będzie syn a później córka. Ale nigdy nie przypuszczałam, że można tak się czuć w ciąży. Więc teraz chciałabym aby to była dziewczynka i na tym poprzestanę :) Także podziwiam Was dziewczyny, że pomimo złego samopoczucia w 1 ciąży decydujecie się na kolejne.

Ps. Koty Wasze są przecudowne - uwielbiam:happy:

W ciąży? Potem to się dzieje... :-D:-D i może się nie chcieć drugiego ;)

Koty superowe, my mamy Goldena, jest jak drugie dziecko, zdecydowanie. :)

reklama
Dziewczyny, na poprawę humoru... mój synek [emoji23] Zobacz załącznik 837029

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobra pozycja :-D kot mojej siostry tak samo ma, lubi na tyłku siedzieć rozkraczony :-D
FB_IMG_15100052506278356.jpg

Załączniki

• FB_IMG_15100052506278356.jpg
    FB_IMG_15100052506278356.jpg
    94,1 KB · Wyświetleń: 367
Witam w piękną słoneczną sobotę;)
Tez nie lubię prasować,jak muszę to dzień wcześniej przygotowuję , prasuję i po sprawie.
Mąż zabrał dzieci na spacer to ogarniam chatę ,puki siły wróciły,trochę zapuściłam mieszkanie:p
Potem ruskie nasza tradycja sobotnia.
Ja zaczynam drugi trymestr za tydzień to będzie skończony 14 tydzień,tak to zawsze liczyłam.
Ja skończyłam robić 40 szt nugetsow. Młody zajadał jak dziki i właśnie ziemniaki z serem już gotowe na ruskie. Jeszcze muszę cebulkę podsmażyć i ciasto zrobić. Mam tyle farszu że na dwa dni muszę robotę podzielić [emoji33]
1517064642-41607efa0420664e-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ja skończyłam robić 40 szt nugetsow. Młody zajadał jak dziki i właśnie ziemniaki z serem już gotowe na ruskie. Jeszcze muszę cebulkę podsmażyć i ciasto zrobić. Mam tyle farszu że na dwa dni muszę robotę podzielić [emoji33]
1517064642-41607efa0420664e-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Jak patrze na nie, to tez bym zjadła :-) wyglądają apetycznie.
Matko 40 szt.. To pół dnia chyba smażenia :-D

Jak patrze na nie, to tez bym zjadła :-) wyglądają apetycznie.
Matko 40 szt.. To pół dnia chyba smażenia :-D
No ze smażeniem najdłużej bo ciasto z mięsa chwila moment w lidlomixie.
Jak wystygną to pomroze w porcjach Aleksowi :)
Może mu się odechce McDonald's jak w domu będzie miał [emoji23]
Ja niestety nie przełknę :(
Tzn ze smażeniem nie mam problemu, nawet pięknie pachną, ale mój żołądek mięsa nie przyjmuje :(

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Tzn ze smażeniem nie mam problemu, nawet pięknie pachną, ale mój żołądek mięsa nie przyjmuje :(

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ciekawe dlaczego co druga ciężarna stała się wege. Co to mięso w sobie ma, że tak nam nie smakuje. U mnie dodatkowo dochodzą jeszcze jajka okropnosc. [emoji14]

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Ciekawe dlaczego co druga ciężarna stała się wege. Co to mięso w sobie ma, że tak nam nie smakuje. U mnie dodatkowo dochodzą jeszcze jajka okropnosc. [emoji14]

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png
W pierwszej ciąży też tak miałam.
Tyle tylko że nie byłam w stanie być tam gdzie czułam mięso - a teraz zapach nie robi mi problemu.
Ale ogólnie przed ciążami ja mega mięsna jestem. Organizm pewnie ma pod dostatkiem.
Za to teraz tonami mogłabym jeść nabiał i ciemne pieczywo - a przed ciążą jadłam rzadko więc organizm dopomina się o to co mu brakuje :) takie mądre organizmy mamy :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Napewno lepsze jak z McDonald'sa, tamte to nawet pewnnie prawdziwego mięsa nie widziały :-D swoje to swoje :-)
Ja powoli zaczynam jeść, zawsze tylko kurczaka jadłam a teraz to mi bardziej wieprzowina zaczęła smakować jak nigdy żeberka albo schabowe:p

reklama
Do góry