reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jestem po kolejnej wizycie. Niby wszystko ok bo serduszko bije ale od ostatniego usg minelo 1,5 tygodnia a wiek ciazy wg usg sie nie zmienil i caly czas pokazuje 10 tydzien. Troche mnie to martwi :(

Nie stresuj sie :) serduszko pika a pomiar pomiarowi nie zawsze równy. A wiesz jakie wtedy były pomiary crl a jakie dziś?

Jestem po kolejnej wizycie. Niby wszystko ok bo serduszko bije ale od ostatniego usg minelo 1,5 tygodnia a wiek ciazy wg usg sie nie zmienil i caly czas pokazuje 10 tydzien. Troche mnie to martwi :(
Spokojnie może zle coś wymierzyli. Serduszko biło to najważniejsze. Kazdy malych rosnie swoim rytmem.

...Ale nie ma takiego obowiązku...ja akurat jestem z nimi zzyta...mam świetną klasę...super dzieciaki
Ja połowę tych dzieciakow znam od 3-latkow teraz sa ze mna w 1 klasie więc jesteśmy również zzyci i nie jedno przeszliśmy...i tak sie zastanawiam...ale pozwolę dyrekcji działać najwyzej jak będą dzwonic to ich poinformuje a potem sie rozniesie

Ja połowę tych dzieciakow znam od 3-latkow teraz sa ze mna w 1 klasie więc jesteśmy również zzyci i nie jedno przeszliśmy...i tak sie zastanawiam...ale pozwolę dyrekcji działać najwyzej jak będą dzwonic to ich poinformuje a potem sie rozniesie

wystarczy, że przyjdzie nowa Pani i dowiedzą się rodzice i dzieci! Ty zajmij się odpoczynkiem i relaksem a nie obowiązkami

reklama
1.5 tygodnia to krotki odstep czasu. Nam po ostatnim badaniu tez opoznil sie terimn. Wszystko zalezy jak maluszek sie ułoży. Raczej nie ma powodu do paniki martini

Do góry