reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Martini, ja dziś podczas usg miałam dwa pomiary. Dziecko musi leżeć mniej więcej na prosto aby zmierzyć jego długość, a jak wiadomo, to dziecko na usg jest w lekko skulone w kłębek ;) Za pierwszym wyszło 11,4 , a za drugim 11,6 ;) Jak lekarz nic nie mówił,to nie zamartwiaj się na zapas ;)

reklama
Dziewczyny, szukam na tym fb tej grupy i szukam i nie widzę! Jak my się tam nazywamy?

Któraś z dziewczyn wspominała, że chyba „Joga dla początkujących”, tak aby było bezpieczniej i bardziej anonimowo. Ale ja tam nie wiem, bo narazie zostanę tutaj. Może za miesiąc jak już wszyscy będą powiadomieni to i ja dołączę tam [emoji5]

oar8flw1mdp5ujvp.png

Dziewczyny czy któraś z Was pracuje w szkole jako wychowawca.... Planuję po feriach już nie wrócić do pracy i zastanawiam sie czy musze informowac dzieci i ich rodzicow...

Ja też nie znoszę prasowania, unikam jak mogę.
Dziewczyny czy wy też macie uczucia ciągłego zmęczenia i nie chce wam się nic robić, bo ja ciągle tak mam. Jestem na L4 cały czas bo ciąża zagrożona, gotuję obiad, zrobię pranie i już jestem zmęczona. Masakra jakaś.

ja poinformowałam tylko pracodawcę, że po świętach nie wracam tylko ide na zwolnienie. Myślę ,że nie musisz tego robić.

Nie chcę się przed nikim tłumaczyć i wyjasniac dlaczego l4 itp dyrekcje powiadomie w poniedzialek wiec 2 tyg przed zwolnieniem to będzie miala czas aby zorganizowac zastepstwo.

reklama
Do góry