Martini, ja dziś podczas usg miałam dwa pomiary. Dziecko musi leżeć mniej więcej na prosto aby zmierzyć jego długość, a jak wiadomo, to dziecko na usg jest w lekko skulone w kłębek Za pierwszym wyszło 11,4 , a za drugim 11,6 Jak lekarz nic nie mówił,to nie zamartwiaj się na zapas
reklama
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Dziewczyny, szukam na tym fb tej grupy i szukam i nie widzę! Jak my się tam nazywamy?
Któraś z dziewczyn wspominała, że chyba „Joga dla początkujących”, tak aby było bezpieczniej i bardziej anonimowo. Ale ja tam nie wiem, bo narazie zostanę tutaj. Może za miesiąc jak już wszyscy będą powiadomieni to i ja dołączę tam [emoji5]
Ja też nie znoszę prasowania, unikam jak mogę.
Dziewczyny czy wy też macie uczucia ciągłego zmęczenia i nie chce wam się nic robić, bo ja ciągle tak mam. Jestem na L4 cały czas bo ciąża zagrożona, gotuję obiad, zrobię pranie i już jestem zmęczona. Masakra jakaś.
Dziewczyny czy wy też macie uczucia ciągłego zmęczenia i nie chce wam się nic robić, bo ja ciągle tak mam. Jestem na L4 cały czas bo ciąża zagrożona, gotuję obiad, zrobię pranie i już jestem zmęczona. Masakra jakaś.
asia0509
Dziewczyny czy któraś z Was pracuje w szkole jako wychowawca.... Planuję po feriach już nie wrócić do pracy i zastanawiam sie czy musze informowac dzieci i ich rodzicow...
ja poinformowałam tylko pracodawcę, że po świętach nie wracam tylko ide na zwolnienie. Myślę ,że nie musisz tego robić.
oliwiapatrycja
u.mnie też mąż także prasuje ja nie znoszę tego
Ja też chcę takiego męża, gdzie Wy takiego znalazłyscie :-/
to tylko ja mam taką sierote, chyba musze go wymienić na lepszy model
czarna_jagoda
Mój w ogóle nie stroni od obowiązków związanych z dzieckiem także nie mam co narzekać [emoji5]Wow to bardzo zazdroszczę, ma kto Cię wyręczyć :-)
mój to omija żelazko i deskę szerokim łukiem
agu7ka
Zaangażowana w BB
ja poinformowałam tylko pracodawcę, że po świętach nie wracam tylko ide na zwolnienie. Myślę ,że nie musisz tego robić.
Nie chcę się przed nikim tłumaczyć i wyjasniac dlaczego l4 itp dyrekcje powiadomie w poniedzialek wiec 2 tyg przed zwolnieniem to będzie miala czas aby zorganizowac zastepstwo.
czarna_jagoda
Dziewczyny czy wy też macie uczucia ciągłego zmęczenia i nie chce wam się nic robić, bo ja ciągle tak mam.
Tez. Wstanie rano z łóżka to bardzo często mega wyzwanie.
reklama
Margeritka8
tak to ta grupaChyba" joga dla początkujących" ale tego pewna nie jestem ;-)