GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Może to głupio zabrzmi, ale dopóki nie dołączyłam do tego forum nie zdawałam sobie sprawy, że jest aż tyle poronień...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam listę jeśli kogoś pominęłam to przepraszam i dajcie znać to dodam. Dzisiaj wieczorem chce wyslac listę do admina [emoji4]
1.Late92
2.NowaNatka
3.Maljan
4.Estaa
5.wiola1994
6.ninex
7.chomiczka007
8.Thisjuss
9.Madziula 27
10.monika121326
11.megalija
12.Wiola1985
13.Colorado1989
14.swing88
15.pralinka92
16.zanka200389
17.czarna_jagoda
18.anulka1991
19.sorenlorenson
20.KatiNails
21.Aegi
22.Margeritka8
23.Ankan
24.polka33
25.Maria.sm
26.Gola84
27.asia0509
28.karorek
29.ciichosza
30.mamaleosia
31.justyna919
32.AnMaDo
33.elisse
34.Moni91
34.GorzkaPomarancza? - udziela się?
35.jadziaaa - udziela się?
36.oliwiapatrycja
37.wrześniowa?
38.polka33
39.Mamadrugiraz
40.MalinaMalina
Kto jeszcze ?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez to własnie dzis powiedzialam mezowi jakos nawet nie myslalam o tym i bardzo sie balam przed prenatalnymi codziennie sie zastanawialam czy serduszko bije ale teraz juz jestem spokojniejsza choc nigdy nic nie wiadomo dopoki nie wezmiemy malenstwa na rece hehMoże to głupio zabrzmi, ale dopóki nie dołączyłam do tego forum nie zdawałam sobie sprawy, że jest aż tyle poronień...
Hej sierpnióweczki. Niestety u mnie złe wieści. Dzisiaj miałam usg. Z om wynikało ze powinnam być w 10 tyg. Niestety maluszek 1.98 cm. Wyglądał na 8 tyg. Serduszko nie bije, moje pękło. Pojechałam do innego gino bo niedowierzałam. Czułam się dobrze, żadnego plamienia, bólu...nic. Nie chce żadnej z Was straszyć, ale przeżyłam ogromny szok bo wogóle nie podejrzewałam że coś może być nie tak. Jutro wracam do Uk. Zglaszam sie do szpitala... tam ponoć sa 3 opcje: czekam az sam organizm usunie ciąże, dostaje tabletke ktora wywoła poronienie i urodze łożysko z dzidziusiem, lub lyzeczkowanie. Obaj lekarze stawiali na tabletkę. Postaram się odezwac za jakiś czas. Wam wszystkim i waszym maleństwom życzę zdrówka. Obym była ostatnia z takimi wieściami.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatnią wizytę miałam 10.01, a prenatalne mam 31. Czas mi się straszliwie ciągnie...i za dużo negatywnych myśliTez to własnie dzis powiedzialam mezowi jakos nawet nie myslalam o tym i bardzo sie balam przed prenatalnymi codziennie sie zastanawialam czy serduszko bije ale teraz juz jestem spokojniejsza choc nigdy nic nie wiadomo dopoki nie wezmiemy malenstwa na rece heh
Trzeba myslec pozytywnie napewno bedzie wszystko dobrzeJa ostatnią wizytę miałam 10.01, a prenatalne mam 31. Czas mi się straszliwie ciągnie...i za dużo negatywnych myśli
Zrobiłam listę jeśli kogoś pominęłam to przepraszam i dajcie znać to dodam. Dzisiaj wieczorem chce wyslac listę do admina [emoji4]
1.Late92
2.NowaNatka
3.Maljan
4.Estaa
5.wiola1994
6.ninex
7.chomiczka007
8.Thisjuss
9.Madziula 27
10.monika121326
11.megalija
12.Wiola1985
13.Colorado1989
14.swing88
15.pralinka92
16.zanka200389
17.czarna_jagoda
18.anulka1991
19.sorenlorenson
20.KatiNails
21.Aegi
22.Margeritka8
23.Ankan
24.polka33
25.Maria.sm
26.Gola84
27.asia0509
28.karorek
29.ciichosza
30.mamaleosia
31.justyna919
32.AnMaDo
33.elisse
34.Moni91
34.GorzkaPomarancza? - udziela się?
35.jadziaaa - udziela się?
36.oliwiapatrycja
37.wrześniowa?
38.polka33
39.Mamadrugiraz
40.MalinaMalina
Kto jeszcze ?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę, że wystarczy poprosić o ksero wyników. Ja tam nie zamierzam ich chomikowac i wiele bym dała abym nie musiała dodatkowo po nie biegać, choć laboratorium jest w tym samym budynku. [emoji14]A i mam pytanie do mam, które chodzą na NFZ czy wyniki dostajesz do ręki? Czy można je sobie chociaż skserowac? Bo ja dziś byłam na wizycie to tylko mi przepisał do karty, powiedział że wsio ok i tyle.
Z wrażenia oczywiście mi to wystarczyło ale teraz stwierdzam, że chciałabym się z nimi dokładniej zapoznać, czy jak pójdę to miudostępnia chociaż do zdjecia?
W poprzedniej ciąży badania były robione w szpitalu i samemu się chodziło po ich odbiór i nosiło na wizytę więc był czas przejrzeć. A teraz laboratorium mają przy gabinecie i nawet ich nie widziałam...
Wogole wizyta bez usg.. Poprzednie miałam na początku stycznia.. A prenatalne dopiero 8-mego lutego... Myślałam że zobaczę baby...
Olej kokosowy z reguły jest do włosów niskoporowatych, jeśli służy Ci lniany lub z odsetek moreli to zapewne masz wysokoporowate. Polecam olejowanie też na olej sezamowy. Moje włosy go kochają, nawet bardziej niż lniany, a myślałam, że tego nic nie przebije [emoji14]A tak to używam jako balsam do ciała, na noc na twarz i jako odżywka do włosów ale to zadziej bo tu wolę z pestek moreli albo lniany lepiej na moje włosy dzialaja
Z tego co pamiętam to bardzo długo czekałaś na USG, a tu takie wieści... Trzymaj się ciepło, przed Tobą trudny czas, ale będzie lepiej. Uściski [emoji173]️Hej sierpnióweczki. Niestety u mnie złe wieści. Dzisiaj miałam usg. Z om wynikało ze powinnam być w 10 tyg. Niestety maluszek 1.98 cm. Wyglądał na 8 tyg. Serduszko nie bije, moje pękło. Pojechałam do innego gino bo niedowierzałam. Czułam się dobrze, żadnego plamienia, bólu...nic. Nie chce żadnej z Was straszyć, ale przeżyłam ogromny szok bo wogóle nie podejrzewałam że coś może być nie tak. Jutro wracam do Uk. Zglaszam sie do szpitala... tam ponoć sa 3 opcje: czekam az sam organizm usunie ciąże, dostaje tabletke ktora wywoła poronienie i urodze łożysko z dzidziusiem, lub lyzeczkowanie. Obaj lekarze stawiali na tabletkę. Postaram się odezwac za jakiś czas. Wam wszystkim i waszym maleństwom życzę zdrówka. Obym była ostatnia z takimi wieściami.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom