reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Zrobiłam listę jeśli kogoś pominęłam to przepraszam i dajcie znać to dodam. Dzisiaj wieczorem chce wyslac listę do admina [emoji4]

1.Late92
2.NowaNatka
3.Maljan
4.Estaa
5.wiola1994
6.ninex
7.chomiczka007
8.Thisjuss
9.Madziula 27
10.monika121326
11.megalija
12.Wiola1985
13.Colorado1989
14.swing88
15.pralinka92
16.zanka200389
17.czarna_jagoda
18.anulka1991
19.sorenlorenson
20.KatiNails
21.Aegi
22.Margeritka8
23.Ankan
24.polka33
25.Maria.sm
26.Gola84
27.asia0509
28.karorek
29.ciichosza
30.mamaleosia
31.justyna919
32.AnMaDo
33.elisse
34.Moni91
34.GorzkaPomarancza? - udziela się?
35.jadziaaa - udziela się?
36.oliwiapatrycja
37.wrześniowa?
38.polka33
39.Mamadrugiraz
40.MalinaMalina

Kto jeszcze ?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Halo halo a ja ??? Kwalifikuje się ?[emoji16] nawet to ja rzuciłam pomysł z zamknięta [emoji847]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej sierpnióweczki. Niestety u mnie złe wieści. Dzisiaj miałam usg. Z om wynikało ze powinnam być w 10 tyg. Niestety maluszek 1.98 cm. Wyglądał na 8 tyg. Serduszko nie bije, moje pękło. Pojechałam do innego gino bo niedowierzałam. Czułam się dobrze, żadnego plamienia, bólu...nic. Nie chce żadnej z Was straszyć, ale przeżyłam ogromny szok bo wogóle nie podejrzewałam że coś może być nie tak. Jutro wracam do Uk. Zglaszam sie do szpitala... tam ponoć sa 3 opcje: czekam az sam organizm usunie ciąże, dostaje tabletke ktora wywoła poronienie i urodze łożysko z dzidziusiem, lub lyzeczkowanie. Obaj lekarze stawiali na tabletkę. Postaram się odezwac za jakiś czas. Wam wszystkim i waszym maleństwom życzę zdrówka. Obym była ostatnia z takimi wieściami.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro :(

8p3oskjoiov8norc.png

ex2bx1hpoj7aj9ys.png

f2wli09kyusy3ndi.png

Hej sierpnióweczki. Niestety u mnie złe wieści. Dzisiaj miałam usg. Z om wynikało ze powinnam być w 10 tyg. Niestety maluszek 1.98 cm. Wyglądał na 8 tyg. Serduszko nie bije, moje pękło. Pojechałam do innego gino bo niedowierzałam. Czułam się dobrze, żadnego plamienia, bólu...nic. Nie chce żadnej z Was straszyć, ale przeżyłam ogromny szok bo wogóle nie podejrzewałam że coś może być nie tak. Jutro wracam do Uk. Zglaszam sie do szpitala... tam ponoć sa 3 opcje: czekam az sam organizm usunie ciąże, dostaje tabletke ktora wywoła poronienie i urodze łożysko z dzidziusiem, lub lyzeczkowanie. Obaj lekarze stawiali na tabletkę. Postaram się odezwac za jakiś czas. Wam wszystkim i waszym maleństwom życzę zdrówka. Obym była ostatnia z takimi wieściami.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiola bardzo bardzo mi przykro :( niespodziwalam się takich wiadomości od Ciebie . Ja dopiero tez pierwsze usg mam w przyszły pon o denerwuje się teraz coraz bardziej i bardziej :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zekomo jest bardzo zdrowy do smażenia bo ma wyższa temperaturę kopcenia- mi zdążyło się na nim robić naleśniki- super nakładasz jak taki smalec troszkę w moment się roztapiaja nic nie śmierdzi tylko pachnie a naleśniki mają posmak kokosowego mleczka
Oj to jest mit, olej kokosowy ma niską temp spalania, jest rakotwórczy w momencie jego podgrzewania,olej rzepakowy dużo zdrowszy:o

reklama
Do góry