reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny mam w systemie wyniki PAPPA, wizyta dopiero za tydzień :( Może któraś podpowie jakie miała wyniki?
Ja mam białko PAPPA 2,63 lU/l
Wolna podjednostka beta HCG (wg FMF) 47,66 IU/l

Pomocy, nie wytrzymam do środy :(

reklama
Kochane moje.przeczytałam wszystko co napisalyscie od mojego ostatniego postu. Ja zmagam się z nieco przykrą sprawą, siara z piersi... jest juz lepiej zwalczylam stan zapalny piersi, ale nadal cieknie choc juz mniej. Niestety to skutek kolejnego poronienia. Kanaliki co prawda wyksztalcaja sie trochę pozniej ale czasem po zabiegu tak bywa gdy jedno poronienie za drugim. Na szczęście juz lepiej.

Dziewczyny, które spotkało nieszczęście a nadal będą mimo to chciały być w wątku bo choć przez chwilę były sierpniowymi, powinny być wpuszczane. Nie są gorsze, bo miały pecha i tragedię w życiu. Ale to zależy czy w ogóle taka się znajdzie i będzie chciała czytać o szczęśliwych ciążach koleżanek, które są na innym etapie niż ona.

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Dziękuję za te słowa. Nie jestem osobą ciekawską, po prostu zzylam się z Wami i mam nadzieję że moge Wam kibicować i kiedyś pochwalić się dwoma kreseczkami. Jesteście super babki dlatego tak przyciągacie ludzi i żałuję że nie będziemy razem sierpniowymi mamusiami ale straszenie Was polubilam :)

Po wizycie- serce piękne, bijace [emoji5] tętno ładne, dzidziuś wychodzi kilka dni starszy [emoji5]
I juz wygląda jak człowiek a nie fasola. Całe badanie przespal [emoji5]

Bardzo się cieszę!!!!!! Będzie już tylko dobrze :)):))

Dziewczyny dziękuję za slowa otuchy. Staram sie myśleć pozytywnie... Wierzę że wszystko dobrze się skończy i dzidziuś będzie zdrowy

Staraj się być dobrej myśli, pomyśl sobie tak, ze to tylko testy, a nie fakty, zwykle się mylą więc wierzę, że u Ciebie bedzie wszystko ok! Tule mocno i trzymamnie kciuki i będę trzymać cały czas.

Hej dziewczyny, ja dziś miałam cały dzień objazdowy ;)
Urządzamy domek i jeździmy po meble i wszelkie dodatki ;)
Och masakra od 9 do 18:30. Ikea, Agata Meble itp.
Dziewczyny nie obrazcie się jak czasem nie napisze w jakiś dzień czy coś. Bo wszystko czytam ale np dzisiaj nawet nie miałam kiedy popisać z Wami.
Jak mówiłam wczoraj. Dziś znów byliśmy na chinszczyznie ;P mniam. ;)
Co do cery.. Moja jest fatalna, mam dużo syfow na twarzy, dekolcie i plecach.
Przytyłam ostatnio. Na szczęście brzuch mnie od dwóch dni nie boli.
Co do grupy również na fb, jestem za ;) a dziękuję za dodanie mnie tutaj ;)
Już się nie mogę doczekać 31 i czy z dzidzia jest tylko ok ;(
Jejku byłam dziś w tych sklepach i nie mogłam się powstrzymać, kupiliśmy dywanik do pokoju dziecięcego ;)
Dziewczyny... Tak bym już chciała pokupic ubranka i łóżeczko i wózek ;) ojj...

Monia fajne takie zakupy:) pewnie facet zmęczony:) nie martw się na zapas tyle razy Ci to mówię, ten rok będzie szczęśliwy!!!!:)

Hej sierpnióweczki. Niestety u mnie złe wieści. Dzisiaj miałam usg. Z om wynikało ze powinnam być w 10 tyg. Niestety maluszek 1.98 cm. Wyglądał na 8 tyg. Serduszko nie bije, moje pękło. Pojechałam do innego gino bo niedowierzałam. Czułam się dobrze, żadnego plamienia, bólu...nic. Nie chce żadnej z Was straszyć, ale przeżyłam ogromny szok bo wogóle nie podejrzewałam że coś może być nie tak. Jutro wracam do Uk. Zglaszam sie do szpitala... tam ponoć sa 3 opcje: czekam az sam organizm usunie ciąże, dostaje tabletke ktora wywoła poronienie i urodze łożysko z dzidziusiem, lub lyzeczkowanie. Obaj lekarze stawiali na tabletkę. Postaram się odezwac za jakiś czas. Wam wszystkim i waszym maleństwom życzę zdrówka. Obym była ostatnia z takimi wieściami.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo mi przykro. Gdybyś chciała pogadać lub o coś zapytać to pisz. Wiem sama, że czasem chcemy wiedzieć co i jak wyglada.... trzymaj się.... ściskam ;*

Ja na razie jestem bardzo silna w swoim postanowieniu, a jak wyjdzie, to zobaczymy... :) Chciałabym poczekać do 6-7 miesiąca z kompletowaniem wyprawki. Ale też sporo rzeczy dostanę od siostry swojej i męża, wiec ekonomicznie poczekam, żeby nic nie dublować ;))

p19ugox1xy9dlkqw.png

Też mam plan aby kupować rzeczy dopiero tak od 6 miesiąca :D a zobaczymy co wyjdzie :) na razie nie kupiłam jeszcze nic

Wiola 1985 bardzo bardzo mi przykro...wierze ze za kilka tyg pochwalsz się nam zdrowa ciaza. Sama poronilam w 9 tyg i załamał mi się świat...a już 3 miesiące później zaszłam w zdrowa i silną ciążę której efektem jest mój synek. Zobaczysz że Tobie też się uda szybciej niż myślisz.

Dziewczyny ja na fb się nie udzielam ale tutaj bardzo chętnie oczywiście w miarę możliwości czasowych...bo tego mi najbardziej brakuje. .

Co do cery to moja jest super i tak samo miałam ż synkiem za to po zakonczeniu karmienua miałam niezle cyrki.

Dzisiaj byłam na wizycie ż położna i wiecie co? Przełożyła ten swój aparacik i nie mogła wyłapać bicia serca! O mało co nie zaszłam na zawał...przenioslysmy się do gabinetu bo widziała że się denerwuje i usg znalazła praktycznie od razu. Myślałam że ja udusze...

Co do nierozgarniecia w ciazy to u mnie tragedia, mój partner twierdzi że to niemożliwe żeby aż tak ciaza na mózg padala. Pamiętam w pierwszej ciazy mi to bardzo przeszkadzało a w drugiej uderzyło że zdwojoną siłą

reklama
Wiola bardzo mi przykro i tule.

Co do grupy zamkniętej tp mam nadzieje ze i mnie dodacie. Coś tam się udzielam ale nie tak często to moja 1 ciąża wiec doświadczenie we wszystkim mam znikome ale od Was czerpie dużo wiedzy i pomocy. 14 tydzień i miałam.nadzieje ze moje samopoczucie zacznie się poprawiać..
Niestety jest jak jest.
Co do grupy na fb to się dodałam. Ewka to ja

A co do bólów w podbrzuszu w 13 tyg ja również je czuje, mam nadzieje ze to nie kolejne zapalenie pęcherza

Do góry