reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie wiem, czy dobrze się dodałam do grupy na fb, bo wyrzuciło mnie do fb w przeglądarce zamiast aplikacji, a tam dość średnio mi on chodzi przez zabezpieczenia, więc daj znać jak możesz, że już dodałaś dziewczyny z dzisiejszej nocy do grupy to będę wiedzieć czy wszystko poszło w porządku [emoji1][emoji1]

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
Co do nierozgarniecia w ciazy to u mnie tragedia, mój partner twierdzi że to niemożliwe żeby aż tak ciaza na mózg padala. Pamiętam w pierwszej ciazy mi to bardzo przeszkadzało a w drugiej uderzyło że zdwojoną siłą

Heh mi też ciąża mózg odbiera. Tym razem mam wrażenie ze szybciej niż poprzednim.
Mąż się teraz śmieje ze może drugie będzie też tak rozgarniete jak pierwsze skoro tyle mózgu zabiera mamie.

Już Dziewczyny kupujecie ciuszki? Kurcze a ja jeszcze nic nie kupiłam jakoś wewnętrznie chce poczekać jeszcze. Najpierw myślałam, że zaczekam do usg polowkowego, ale też mnie coraz bardziej kusi coś kupić więc chociaż do prenatalnych zaczekam :)
Ja też mam ostatnio takie momenty że dla polepszenia sobie nastroju weszlabym do 1 sklepu dziecięcego i pokupowalabym jakiś maleńkich uniwersalnych ubranek żeby w chwilach kryzysu brać je do ręki i mówić do siebie- to "dla niego" (się tak mecze)

Też mam zalamke bo próbowałam się wykręcić z jednego koncertowania (gram w różnych restauracjach) to facet właściciel nas mnie naskoczył że on już reklamy porobił zainwestował we mnie i tak jakbyi nie pozwolił
Uwierzcie dziewczyny ze jak wychodzę grać po te 3 godz piątek sobota niedziela czuje się po weekendzie jak wrak ... Nie wiem już co z tym zrobić pojadę narazie do niego z mężem ale mnie wierze że da mi tak poprostu zrezygnować ....a człowiek w ciąży potrzebuje spokoju odpoczynku ...ja też od godziny mniej więcej 17 mam tak że już lezalabym w łóżku wczoraj przykładowo o 19 poszłam już na dobre spać...ech też się rozpisalam

Dzien dobry.
Kurcze nie pisalam caly dzien do was i wy tyle stron napisalyscie!

Madziula27 dziekuje za pamiec w dodaniu do zamknietej grupy !

Wiola1985 strasznie mi przykro :( kurcze juz myslalam ze koniec zlych wiadomosci :( trzymaj sie dzielnie.

Ja jade zaraz syna zawiesc do przedszkola, a potem szybciutko na badania do labolatorium bo wizyta za tydzien. Jutro zaczynam 12 tydzien, wiec na nastepnej wizycie czeka mnie usg. Tak sie stresuje ze szok.. boje sie po tylu zlych wiadomosciach ze i u mnie bedzie zle ale wiem ze nie ma co sie nakrecac.

Co do nieogarniecia ciazowego to ja tez totalny nie ogar.. wsztkiego zapominam, wszystko gubie.. ostatnio przebilam wszystko.. wyciagnelam samochod z garazu z pod bloku i wsiadlam i odjechalam.. zapomnialam zamknac... dopiero sasiadka zaareagowala.. przebije to ktos ;p najpierw sie zdenerwowalam ze jak wogole moglam zapomniec garazu zamknac i sobie ot tak odjechac.. teraz sie z tego smieje..

Milego dnia wam zycze.. bo syno juz zjadl sniadanie i trzeba pedzic.. ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wysłałam listę do administratora [emoji6]
Czy któreś z Was pogorszyła się cera w ciazy czy tylko ja mam taki problem [emoji17] Nie jej slodyczy/ czekolady a mam taki trądzik jak nastolatka [emoji17]

MamaDyzia, spokojnie nie chodzi o to żebyś cały swój czas pswiecala na bb tylko od czasu do czasu napisała co u Ciebie do grupy zamkniętej zostałaś dodana [emoji6] Ja mam aplikację bb dlatego jestem na bieżąco [emoji6]

oliwiapartycja, oczywiście że zostałaś dołączona do sierpniowek [emoji6]

JustynaGorzkiewicz, macica się rozszerza stąd te pobolewania;) mnie codziennie boli jak nie rano tak wieczorem.

Ciichosza, ja też mogłabym dużo napisać takie rzeczy które tu nigdy nie napiszę [emoji17]

Gola84, 10 tc to troszkę za wcześnie poczekaj do 12 tc [emoji6]

Odnosnie odczuwania ruchow moja Pani dr. uważa, że to nie ruchy odczuwam tylko przemieszczanie jelit [emoji3] Powiedział, że nie jest możliwe żebym czuła w 12 tyg [emoji6] Jelita tak się poruszają i mam wrażenie że to maleństwo [emoji6]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Madziula też mi się pogorszyła cera aż mąż się że mnie na początku śmiał że wmawiam sobie ciążę a mnie przed okresem tak wysypalo

Dzien dobry kochane. Dziewczyny, bardzo wspolczuje Wam ;(nie umiem nawet wyobrazic sobie co czuje wtedy serce matki:( Dozo sil i wkrotce upragnionych maluszkow. Wstalam, zaraz budze mala, do pkola- dzis maja dzien babci i dziadka. A ja jade na badanie krwi, plus mocz. Robilam ostatnio toxo- wyszlo ze juz niby przeszlam, ale
Gin kazal mi dodatkowo zrobic ewidnosc czy jak to tam sie nazywa, zeby sprawdzic kiedy mniej wiecej przechodzilam. Milego dnia. U nas dzis mrozik. Piekne purpurowe niebo i szyby do skrobania w aucie;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Wiola1985 tak mi przykro [emoji24][emoji33]
@ninex wczoraj chyba ciśnienie... Mnie też głowa bolała tak że paracetamol nie zadziałał. Tzn mniej bolało, ale boleć nie przestało.
@oliwiapatrycja w ciąży najlepiej żadnych leków nie brać ;P jedynie w ostateczności tak na prawdę. Pewnie dlatego lekarz krzywo patrzy.
@Tina1201 to jest nas więcej które mają wizytę 5 lutego :)
@Maljan to ja też jeszcze nic nie kupiłam, ale mam po synu dużo ubrań. Więc czekam aż poznam płeć dzieciaczka.
@Mamadrugiraz mam to samo ! Mąż coś do mnie mówi, a ja patrzę na Niego jakby po chińsku do mnie gadał.
@GorzkaPomarańcza to tak jak ja..

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ja przy dziewczynach (a mam 2)miałam lepszą cerę i mniej tyłam w ciąży,jak byłam w ciąży z synem to była masakra i cera fatalna i kilogramów bardzo dużo przybrałam a do tego jeszcze mdliło mnie strasznie szczególnie jak czułam jakieś smażone mięso i nie mogłam jeździć samochodem autobusem itp...
Cabanianka masz 3 dzieci i jesteś w ciąży?

reklama
Do góry