reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny byłam dziś na chińskim jedzeniu, było przyszne ;D jtr też chyba się przyjedziemy ;P bo normalnie było mega smaczne i chyba na to miałam ochotę..;)

Myślę, że nie ma się jeszcze czym martwić. Zobacz sobie statystyki tego testu. Często wychodzi źle, a dzieci rodzą się zupełnie zdrowe. Podobno NIFTY jest bardziej miarodajne

Dokładnie to samo słyszałam, że test pappa wprowadza niepotrzebne zamieszanie. Więc nie ma co już się stresować :) NIFTY jest bardzo precyzyjne i nie jest inwazyjne jak amniopunkcja. Tylko cena nifty zwala z nóg.

Tylko 30% złych wynikow pappa potwierdza sie w przyszlosci. Az 70% dzieci rodzi sie zdrowych!pappa to tylko starystyka, moim zdaniem usg ważniejsze. Nie robilabym amnio, zainwestiwalabym w NIFTY. Dzis oddalam krew na pappa i zaczynam żałować [emoji47]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny byłam dziś na chińskim jedzeniu, było przyszne ;D jtr też chyba się przyjedziemy ;P bo normalnie było mega smaczne i chyba na to miałam ochotę..;)
Ja od poczatku ciazy mam ochote na chinszczyzne, przynajmniej raz w tygodniu musi być [emoji7] [emoji7]

Tylko 30% złych wynikow pappa potwierdza sie w przyszlosci. Az 70% dzieci rodzi sie zdrowych!pappa to tylko starystyka, moim zdaniem usg ważniejsze. Nie robilabym amnio, zainwestiwalabym w NIFTY. Dzis oddalam krew na pappa i zaczynam żałować [emoji47]

Zdecydowałam się na pappa żeby być spokojniejsza a teraz mam mój spokój.... Szczerze żałuję że Zdecydowałam się na to badanie. Ale wierzę że u Ciebie wynik będzie ok

reklama
Wczoraj dzwonił do mnie lekarz z wynikami testu pappa... Na usg wszystko super a test wypadł źle... Jestem załamana:(
Hej, czy Twoj lekarz ma certyfikat FMF? To jest bardzo wazne zeby interpretowal wyniki ktos kto ma duze kompetencje w tym zakresie. Tez pappa sam z siebie niewiele mowi, z tego co sie orientuje to interptuje sie wyniki w polaczeniu z parametrami z usg "genetycznego". Poszczegolne wady moga miec duze prawdopodobienstwo (czysto teoretyczne) ale w usg dziecko moze nie miec ich przejawow. Postaraj sie poszukać niezaleznego lekarza zeby to skonsultowac jak bedziesz miala wyniki na papierze.
Sciskam!!!

Do góry