reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To czekamy razem. Mam nadzieję, że szybko nam ten tydzień minie :) a jak ogólnie się czujesz? To Twoja pierwsza ciąża? Bo moja pierwsza i z tego wszystkim martwię się na zapas

Też mam prenatalne 31 i to moja pierwsza ciąża.
Mam nadzieję że będzie dobrze, ale już się zaczynam denerwować..
Ja mam przeczucie ze chłopiec będzie ;P

reklama
A mi powiedział lekarz na ostatniej wizycie, że jeśli dzidzia będzie miała 4,5 cm to zrobimy prenatalne jeśli nie to będzie to normalna wizyta kontrolna i wyznaczy inny termin. Z tego o tym myślę bo chciałabym być już po prenatalnych żeby być pewna, że z dzidzia wszystko dobrze i prawidłowo się rozwija. Jednak mam już swoje lata i pierwsza ciąża

W zasadzie to ciąża trzecia bo dwie poroniłam..
Też się martwię czy dzidzia będzie miał 4,5 cm. W pt miał 3,33... Będzie to mój 12+4 tyg ale dzidzia młodsza o4 dni to tak jakby 12 tyd

Wczoraj dzwonił do mnie lekarz z wynikami testu pappa... Na usg wszystko super a test wypadł źle... Jestem załamana:(

reklama
Do góry