reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A ja dzisiaj gotuje zupke z buraków, jakoś wyjątkowo mi wchodzą w tej ciąży [emoji16] muszę się opanować z ciezkostrawnym jedzeniem, bo to co się dzieje w moim brzuchu wieczorami... [emoji29][emoji44][emoji15] przechodzi ludzkie pojęcie [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak piszecie o wymiotach, zlym samopoczucie, różnych zachciankach a ja nic z tych rzeczy gdyby nie usg i to ze widzialam dzidzie to nawet nic wiecej nie czuje i tak sie zastanawiam czy to normalne heh

Tak piszecie o wymiotach, zlym samopoczucie, różnych zachciankach a ja nic z tych rzeczy gdyby nie usg i to ze widzialam dzidzie to nawet nic wiecej nie czuje i tak sie zastanawiam czy to normalne heh
Anulka mam to samo dobrze że brzuch mi zaczął rosnąć bo potrafiłam zapomnieć i przebiec się po schodach ;)

Piąteczka :D gdybym nie to że okresu już 2 miesiące nie mam i gdybym na USG nie widziała szalonego pływaka i to to bym nie uwierzyła, że to ciąża. Te placki to by za mną i bez ciąży chodziły ;) ja tak mam że nagle BAM! pojawia się pomysł i MUSZĘ to zrobić :D

Piąteczka :D gdybym nie to że okresu już 2 miesiące nie mam i gdybym na USG nie widziała szalonego pływaka i to to bym nie uwierzyła, że to ciąża. Te placki to by za mną i bez ciąży chodziły ;) ja tak mam że nagle BAM! pojawia się pomysł i MUSZĘ to zrobić :D

U mnie zachcianki to też nie objaw ciąży :laugh2: senność zresztą też nie koniecznie ciazowy objaw bo jestem niskocisnieniowiec więc i bez ciąży ciągle bym spala-wiec u mnie to nie objaw;-) ;)
W pierwszej ciąży też nie miałam żadnych mdłości.... Nawet jak już brzuszek miałam to potrafiłam zapomnieć że w ciąży jestem...

Za to teraz... Jak nie mdłości to zgaga... Ale najlepsze jest to że chodzę i marudze że mi nie dobrze, ale jak raz na dwa całe dni odpuściło to zamiast się cieszyć to chodziłam i się martwilam :oo2:

Ja w ciazach z moimi dziewczynami ciągle jadłam ogórki kiszone w olbrzymich ilościach, teraz w 3 ciąży już nie. Najpierw ciągle jadłam rosół, a teraz to nie mam sprecyzowanych zachcianek, raz wzięło mnie na pomidorowa i gotowalam o 23.00.Aj jak smakowała

Pralinka to lez niech cie inni wyreczaja,trzymam mocno kciuki za twoja dzidzie[emoji110]
C
My placki tylko ze smietana,ewentualnie po wegiersku.Syn je bez niczego,ale on to wg wszystko musi miec osobno zadnych sosow nic nie zmieszane, marchewka z groszkiem nie zmieszana, dla niego oddzielnie,taki dziwak[emoji23] [emoji12]

Napisane na MB5012 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiele dzieciaków tak ma. Kiedyś pracowałam w restauracji to dość często było życzenie żeby makaron był osobno, a sos osobno, w przeciwnym razie dziecko uważa na przykład, że makaron jest brudny :D

Do góry