reklama
hej mam dokładnie ten sam dzień ciąży tylko, że u mnie to pierwsza ciąża [/QUOT
I termin na kiedy masz wyznaczony?
Tak jak wychodzi z om na 16-tego czy wg usg jakiś inny?
Thisjuss
Moderatorka
A ja dzisiaj gotuje zupke z buraków, jakoś wyjątkowo mi wchodzą w tej ciąży [emoji16] muszę się opanować z ciezkostrawnym jedzeniem, bo to co się dzieje w moim brzuchu wieczorami... [emoji29][emoji44][emoji15] przechodzi ludzkie pojęcie [emoji23]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
anulka1991
Fanka BB :)
Tak piszecie o wymiotach, zlym samopoczucie, różnych zachciankach a ja nic z tych rzeczy gdyby nie usg i to ze widzialam dzidzie to nawet nic wiecej nie czuje i tak sie zastanawiam czy to normalne heh
sorenlorenson
Anulka mam to samo dobrze że brzuch mi zaczął rosnąć bo potrafiłam zapomnieć i przebiec się po schodachTak piszecie o wymiotach, zlym samopoczucie, różnych zachciankach a ja nic z tych rzeczy gdyby nie usg i to ze widzialam dzidzie to nawet nic wiecej nie czuje i tak sie zastanawiam czy to normalne heh
Piąteczka gdybym nie to że okresu już 2 miesiące nie mam i gdybym na USG nie widziała szalonego pływaka i to to bym nie uwierzyła, że to ciąża. Te placki to by za mną i bez ciąży chodziły ja tak mam że nagle BAM! pojawia się pomysł i MUSZĘ to zrobićTak piszecie o wymiotach, zlym samopoczucie, różnych zachciankach a ja nic z tych rzeczy gdyby nie usg i to ze widzialam dzidzie to nawet nic wiecej nie czuje i tak sie zastanawiam czy to normalne heh
Piąteczka gdybym nie to że okresu już 2 miesiące nie mam i gdybym na USG nie widziała szalonego pływaka i to to bym nie uwierzyła, że to ciąża. Te placki to by za mną i bez ciąży chodziły ja tak mam że nagle BAM! pojawia się pomysł i MUSZĘ to zrobić
U mnie zachcianki to też nie objaw ciąży senność zresztą też nie koniecznie ciazowy objaw bo jestem niskocisnieniowiec więc i bez ciąży ciągle bym spala-wiec u mnie to nie objaw
W pierwszej ciąży też nie miałam żadnych mdłości.... Nawet jak już brzuszek miałam to potrafiłam zapomnieć że w ciąży jestem...
Za to teraz... Jak nie mdłości to zgaga... Ale najlepsze jest to że chodzę i marudze że mi nie dobrze, ale jak raz na dwa całe dni odpuściło to zamiast się cieszyć to chodziłam i się martwilam
Ja w ciazach z moimi dziewczynami ciągle jadłam ogórki kiszone w olbrzymich ilościach, teraz w 3 ciąży już nie. Najpierw ciągle jadłam rosół, a teraz to nie mam sprecyzowanych zachcianek, raz wzięło mnie na pomidorowa i gotowalam o 23.00.Aj jak smakowała
ninex
Pralinka to lez niech cie inni wyreczaja,trzymam mocno kciuki za twoja dzidzie[emoji110]
C
My placki tylko ze smietana,ewentualnie po wegiersku.Syn je bez niczego,ale on to wg wszystko musi miec osobno zadnych sosow nic nie zmieszane, marchewka z groszkiem nie zmieszana, dla niego oddzielnie,taki dziwak[emoji23] [emoji12]
Napisane na MB5012 w aplikacji Forum BabyBoom
C
My placki tylko ze smietana,ewentualnie po wegiersku.Syn je bez niczego,ale on to wg wszystko musi miec osobno zadnych sosow nic nie zmieszane, marchewka z groszkiem nie zmieszana, dla niego oddzielnie,taki dziwak[emoji23] [emoji12]
Napisane na MB5012 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama