reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A ja dzisiaj gotuje zupke z buraków, jakoś wyjątkowo mi wchodzą w tej ciąży [emoji16] muszę się opanować z ciezkostrawnym jedzeniem, bo to co się dzieje w moim brzuchu wieczorami... [emoji29][emoji44][emoji15] przechodzi ludzkie pojęcie [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak piszecie o wymiotach, zlym samopoczucie, różnych zachciankach a ja nic z tych rzeczy gdyby nie usg i to ze widzialam dzidzie to nawet nic wiecej nie czuje i tak sie zastanawiam czy to normalne heh

Tak piszecie o wymiotach, zlym samopoczucie, różnych zachciankach a ja nic z tych rzeczy gdyby nie usg i to ze widzialam dzidzie to nawet nic wiecej nie czuje i tak sie zastanawiam czy to normalne heh
Anulka mam to samo dobrze że brzuch mi zaczął rosnąć bo potrafiłam zapomnieć i przebiec się po schodach ;)

Piąteczka :D gdybym nie to że okresu już 2 miesiące nie mam i gdybym na USG nie widziała szalonego pływaka i to to bym nie uwierzyła, że to ciąża. Te placki to by za mną i bez ciąży chodziły ;) ja tak mam że nagle BAM! pojawia się pomysł i MUSZĘ to zrobić :D

Piąteczka :D gdybym nie to że okresu już 2 miesiące nie mam i gdybym na USG nie widziała szalonego pływaka i to to bym nie uwierzyła, że to ciąża. Te placki to by za mną i bez ciąży chodziły ;) ja tak mam że nagle BAM! pojawia się pomysł i MUSZĘ to zrobić :D

U mnie zachcianki to też nie objaw ciąży :laugh2: senność zresztą też nie koniecznie ciazowy objaw bo jestem niskocisnieniowiec więc i bez ciąży ciągle bym spala-wiec u mnie to nie objaw;-) ;)
W pierwszej ciąży też nie miałam żadnych mdłości.... Nawet jak już brzuszek miałam to potrafiłam zapomnieć że w ciąży jestem...

Za to teraz... Jak nie mdłości to zgaga... Ale najlepsze jest to że chodzę i marudze że mi nie dobrze, ale jak raz na dwa całe dni odpuściło to zamiast się cieszyć to chodziłam i się martwilam :oo2:

Ja w ciazach z moimi dziewczynami ciągle jadłam ogórki kiszone w olbrzymich ilościach, teraz w 3 ciąży już nie. Najpierw ciągle jadłam rosół, a teraz to nie mam sprecyzowanych zachcianek, raz wzięło mnie na pomidorowa i gotowalam o 23.00.Aj jak smakowała

Pralinka to lez niech cie inni wyreczaja,trzymam mocno kciuki za twoja dzidzie[emoji110]
C
My placki tylko ze smietana,ewentualnie po wegiersku.Syn je bez niczego,ale on to wg wszystko musi miec osobno zadnych sosow nic nie zmieszane, marchewka z groszkiem nie zmieszana, dla niego oddzielnie,taki dziwak[emoji23] [emoji12]

Napisane na MB5012 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiele dzieciaków tak ma. Kiedyś pracowałam w restauracji to dość często było życzenie żeby makaron był osobno, a sos osobno, w przeciwnym razie dziecko uważa na przykład, że makaron jest brudny :D

Do góry