reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A dziewczyny widzialyscie ze juz watek przyszlych mam z pazdziernika sie pojawil. Ale to zlecialo. Niedawno my tutaj a teraz juz pazdziernik sie pojawil ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ja widziałam, czekam na te miesiace po nas z niecierpliwoscia, bo wtedy zdaje sobie sprawe z tego, ze nasze ciaze sa juz coraz bardziej zaawansowane ;).
Biorac pod uwage, ze termin mam z usg 28.07, to juz po.mnie jest cały sierpień, wrzesień i teraz pazdziernik :D

reklama
@Karolek tak mam takie same mysli.. kazdy kolejny watek upewnia mnie ze nasze ciaze sa coraz to starsze ;) to takie fajne uczucie ;)

A ja wasnie jem kiwi.. co za zachcianki dzis mam.. ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

@oliwiapatrycja dzięki Kochana że o mnie myślisz :*
Nie było mnie kilka dni i nie dam rady nadrobić :(
U mnie masakra w sobotę trafiłam na IP bo wyleciał mi skrzep :( w szpitalu zrobili usg ale wszytsko było w porządku, lekarz dał duphaston na zaś. A wczoraj dostałam krwawienia żywą krwią więc zaraz pojechałam do swojego ginekologa po badaniu okazało się że ciąża jest wysoko zagrożona i musze leżeć :( z dzidzia wszystko w porządku, musze się oszczędzać nie robie kompletnie nic :(
W piątek mam iść się pokazać u swojego ginekologa a jeżeli mocno będę krwawić to od razu do szpitala :(
Jestem załamana :( postaram się co jakiś czas się odzywać :(

O matko.. :-( :-(biedna leż i nic rób tylko odpoczywaj. Trzymamy mocno kciuki za Ciebie i maluszka, musi być dobrze i napewno będzie :*

U nas placki najczęściej z wegeta ;P
Chociaż ja lubię również z kwthupem ;)
I często moja mama robi też takie po węgiersku ;) tylko bez śmietany bo nikt z nas nie lubi ;) i również z sosem pieczarkami ale znów ja nie lubię grzybów w żadnej postaci ;P i szczerze mówiąc u nas nigdy nie było plackow z cukrem. Może rok temu się dowiedziałam że takie mogą być ale raczej bym nie zjadła ;P
Powiem Wam że jak za platkami nie przepadam tak teraz bym zjadła mmm ;P pewnie jtr będą placki na obiad ;P ale muszę poprosić mamę bk ja nie mam sily się z łóżka ruszyć...

reklama
Do góry