anulka1991
Fanka BB :)
A czym smarujecie brzuszek? tez Was tak brzuszek swedzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@KatiNails A ja sobie myślałam, że jakbym wymiotowała to chociaż na chwilę by było lepiej:/ chyba nie do końca
ja dopiero po jednej wizycie, następna 8.02. Wcześniej 31.01 prenatalne
@monika121326 wizytę miałam w 8t6d. Wtedy dzidzia miała 22,2 mm.
Tez wlasnie bede musiala sobie kupic ale to dopiero 31 bo wtedy bede kolo rossmanna przychodzic wczesniej jakos mi sie nie chce isc a mam kawalek tylko juz sie pojawiaja pierwsze rozstepy na cyckach i to mnie martwi ale kupilam sobie jakis krem mam nadzieje ze pomozeJa smaruje oliwka dla kobiet w ciąży z Rossmann i mnie tak brzuch nie swędzi jak piersi i to zazwyczaj zawsze na noc..
Wtedy Kochana ani tyle spadłam 4,5kg. I czułam się mega osłabiona. W każdym bądź razie super woda mi wchodziła. Przynajmniej tyle.@KatiNails A ja sobie myślałam, że jakbym wymiotowała to chociaż na chwilę by było lepiej:/ chyba nie do końca
ja dopiero po jednej wizycie, następna 8.02. Wcześniej 31.01 prenatalne