monika121326
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piosior i jajcynta [emoji1] [emoji1]Czy tylko mi się wydaje że pod nóżkami jest siusior stoi ?czy to pepowia Zobacz załącznik 835996
Co tym naszym bobaskom zwisa to ja nie wiem trzeba czekać, ja do polowkowego a Ty? ;-)Mojemu też tak jakby coś zwisalo ;P
Hehe ciekawe ;D
Czy tylko mi się wydaje że pod nóżkami jest siusior stoi ?czy to pepowia Zobacz załącznik 835996
Dziczek [emoji7][emoji7] najlepsze mięso jakie może być.. ja niestety nie mam dojścia do pewnej dziczyznyNie tylko w mięsie jest żelazo w niektórych warzywach, strączkowych, szpinak, buraki warto robić soki bo w takich świeżych warzywach jest tego najwięcej i najlepiej się przyswaja. Ja nigdy za mięsem nie przepadałam a teraz wcinam z wielkim smakiem i mięso i ryby. Oczywiście mięsa nie kupuję w sklepie mieszkam na wsi gdzie o mięsko swojskie nie jest trudno poza tym mąż jest myśliwym więc troszkę dziczyzny zawsze tez się znajdzie
Ja tam widzę siusioraCzy tylko mi się wydaje że pod nóżkami jest siusior stoi ?czy to pepowia Zobacz załącznik 835996
A lekarz nic Ci nie powiedział czy coś tam widzi? mnie powiedział, że na tym etapie płeć okresla się na podstawie jakiegoś pęcherzyka czy wyrostka czy nie wiem jak to się nazywa jak jest do góry to chłop a jak w poziomie to babeczka kiedyś mamaginekolog o tym pisała, zaraz wrzuce linka jak znajde
Niee.. Wszyscy widzą chyba siusiora a ja chciałam dziewczynke może jeszcze się zmieni w pipke mam nadziejeJa tam widzę siusiora