reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mojemu też tak jakby coś zwisalo ;P
Hehe ciekawe ;D

Załączniki

• IMG_20180119_184515.JPG
    IMG_20180119_184515.JPG
    524,2 KB · Wyświetleń: 113
reklama
Dziewczyny ja w poczekalni...zaraz mam wizyte z położna...niestety bez żadnego badania, wiec w sumie nic sie nie dowiem. Dalej muszę czekac do przyszłego czwartku na wizyte u gino.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Czy tylko mi się wydaje że pod nóżkami jest siusior stoi :-D?czy to pepowia Zobacz załącznik 835996

A lekarz nic Ci nie powiedział czy coś tam widzi? :D mnie powiedział, że na tym etapie płeć okresla się na podstawie jakiegoś pęcherzyka czy wyrostka czy nie wiem jak to się nazywa :D jak jest do góry to chłop a jak w poziomie to babeczka :D kiedyś mamaginekolog o tym pisała, zaraz wrzuce linka jak znajde ;)

Nie tylko w mięsie jest żelazo w niektórych warzywach, strączkowych, szpinak, buraki warto robić soki bo w takich świeżych warzywach jest tego najwięcej i najlepiej się przyswaja. Ja nigdy za mięsem nie przepadałam a teraz wcinam z wielkim smakiem i mięso i ryby. Oczywiście mięsa nie kupuję w sklepie mieszkam na wsi gdzie o mięsko swojskie nie jest trudno poza tym mąż jest myśliwym więc troszkę dziczyzny zawsze tez się znajdzie
Dziczek [emoji7][emoji7] najlepsze mięso jakie może być.. ja niestety nie mam dojścia do pewnej dziczyzny :(

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

A lekarz nic Ci nie powiedział czy coś tam widzi? :D mnie powiedział, że na tym etapie płeć okresla się na podstawie jakiegoś pęcherzyka czy wyrostka czy nie wiem jak to się nazywa :D jak jest do góry to chłop a jak w poziomie to babeczka :D kiedyś mamaginekolog o tym pisała, zaraz wrzuce linka jak znajde ;)

No właśnie powiedziała ze narazie nic nie widzi :-/ bo nóżek nie chciało za bardzo rozkraczyc, wstydliwe chyba po mamie :-D myslam ze może coś się dzisiaj dowiem i ze to dziewczynka. A tak to dupa jak zwykle zresztą.. :-D i musze czekać do 8 marca do 20 tyg czy jakoś tak wtedy będzie no chyba że z moją ciekawością nie wygram i pójdę gdzieś wcześniej :-Djak tu wytrzymać w ciąży żyję się od wizyty do wizyty

reklama
Do góry