reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja będąc w pierwszej ciąży a chodziłam na NFZ dostawałam co jakiś czas tez jakieś gazetki, książeczki, próbki, nawet butelkę Avent na maluszka, teczkę na dokumenty. W tej ciązy dostałam tylko teczkę i próbki suplementu dla kobiet w ciąży :-D
Wiadomo w Polsce dają mniej nie tyle co w tym bounty czy tam jak :-D

reklama
Super ze wizyty udane, ja na swoją muszę czekać jeszcze do 25go ☹️

Dzisiaj przeszłam samą siebie, rano wizyta w łazience pózniej mdłości .. masakra nic nie mogłam zjeść, nagle pomyślałam o kebabie[emoji7] zamówiłam, zjadłam całego aż mi sie uszy trzęsły i co?? Czuje sie jak nowo narodzona [emoji23][emoji23][emoji23]

gannyx8dsoycbms0.png

Dobry kebs nigdy nie jest zły :D ;)

Dziczyzny ja dzisiaj się czuje fatalnie... Rano byłam na badaniach i wyniki jutro do odebrania i praktycznie cały dzień boli mnie podbrzusze :(

Ja na razie dostałam poradnik co się dzieje miesiąc po miesiącu. Pół opakowania witamin dla ciężarnych i teczkę na badania, a byłam dopiero raz na wizycie NFZ.

f2w3flw1cbdbspns.png

Pralinka, weź nospe i magnez koniecznie połóż się [emoji6]

Estaa, to ba bank chłopiec [emoji6]

Ja dzisiaj mam totalny spadek formy, córeczka została w domu bo jej najlepsza przyjaciółka nie szła do przedszkola i ona też idzie [emoji6] dodatkowo musiałam zrobić dwa obiady jeden dla córci a drugi dla mnie i męża [emoji6] w wolnej chwili musialam się bawić - żeby było mało przeziębienie mnie męczy [emoji17]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny melduję że przytoczyłam się do chaty po wizycie. Wszystko jest ok, parametry w normie lekarz mówił że nie zleca badań dodatkowych bo wg niego nie ma takiej potrzeby wiec tego się trzymam jakieś sceptyczne podejście ma do pappa tak odczułam a to on ma być mądrzejszy w końcu jest jakimś tam profesorem wiec trzymam się tego co mi zleca. Poza tym z om termin mam na 2.08 z ust na 25.07 wiec tydzień różnicy.
Co do dentysty mój lekarz kazał mi wbić do karty ciąży od dentysty pieczątkę ze byłam i uzębienie mi sprawdził

Do góry