reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja będąc w pierwszej ciąży a chodziłam na NFZ dostawałam co jakiś czas tez jakieś gazetki, książeczki, próbki, nawet butelkę Avent na maluszka, teczkę na dokumenty. W tej ciązy dostałam tylko teczkę i próbki suplementu dla kobiet w ciąży :-D
Wiadomo w Polsce dają mniej nie tyle co w tym bounty czy tam jak :-D

reklama
Super ze wizyty udane, ja na swoją muszę czekać jeszcze do 25go ☹️

Dzisiaj przeszłam samą siebie, rano wizyta w łazience pózniej mdłości .. masakra nic nie mogłam zjeść, nagle pomyślałam o kebabie[emoji7] zamówiłam, zjadłam całego aż mi sie uszy trzęsły i co?? Czuje sie jak nowo narodzona [emoji23][emoji23][emoji23]

gannyx8dsoycbms0.png

Dobry kebs nigdy nie jest zły :D ;)

Dziczyzny ja dzisiaj się czuje fatalnie... Rano byłam na badaniach i wyniki jutro do odebrania i praktycznie cały dzień boli mnie podbrzusze :(

Ja na razie dostałam poradnik co się dzieje miesiąc po miesiącu. Pół opakowania witamin dla ciężarnych i teczkę na badania, a byłam dopiero raz na wizycie NFZ.

f2w3flw1cbdbspns.png

Pralinka, weź nospe i magnez koniecznie połóż się [emoji6]

Estaa, to ba bank chłopiec [emoji6]

Ja dzisiaj mam totalny spadek formy, córeczka została w domu bo jej najlepsza przyjaciółka nie szła do przedszkola i ona też idzie [emoji6] dodatkowo musiałam zrobić dwa obiady jeden dla córci a drugi dla mnie i męża [emoji6] w wolnej chwili musialam się bawić - żeby było mało przeziębienie mnie męczy [emoji17]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny melduję że przytoczyłam się do chaty po wizycie. Wszystko jest ok, parametry w normie lekarz mówił że nie zleca badań dodatkowych bo wg niego nie ma takiej potrzeby wiec tego się trzymam jakieś sceptyczne podejście ma do pappa tak odczułam a to on ma być mądrzejszy w końcu jest jakimś tam profesorem wiec trzymam się tego co mi zleca. Poza tym z om termin mam na 2.08 z ust na 25.07 wiec tydzień różnicy.
Co do dentysty mój lekarz kazał mi wbić do karty ciąży od dentysty pieczątkę ze byłam i uzębienie mi sprawdził

Do góry