reklama
Izulek78
Fanka BB :)
Tak to super sprawa też będę musiała w taki zainwestować
Rogal jest świetny! Też sobie taki kupię.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
P
pralinka92
Gość
Ja dzisiaj robiłam kolejne badania, hcv, hiv, hbs, wr, rozyczke igg. Wyniki prawidłowe w piatek wizyta u ginekologa. Czy na badania krwi idziecie na czczo?
Dosc mam juz tych badań a to dopiero poczatek.
W przychodni Pani Położna powiedziała ze na krew trzeba być na czczo
D
Deleted member 178340
Gość
Ja na wszystkie pobrania będę chodzić na czczo i dzień prędzej zadbam o dietę by była dość lekka, ot, tak dla pewności.Ja dzisiaj robiłam kolejne badania, hcv, hiv, hbs, wr, rozyczke igg. Wyniki prawidłowe w piatek wizyta u ginekologa. Czy na badania krwi idziecie na czczo?
Dosc mam juz tych badań a to dopiero poczatek.
karorek
Ja tez chodze na czczo, ale szczerze nie wiem czy to jeat konieczne, a mnie z glodu mdli, w pierwszej ciąży po kazdych wynikach wymiotowałam.Ja na wszystkie pobrania będę chodzić na czczo i dzień prędzej zadbam o dietę by była dość lekka, ot, tak dla pewności.
anulka1991
Kiedys wyczytalam ze brzuszek pojawia sie szybciej a ja pierwsza ciaza 12 tydzien a brzuszek juz rosnie ja od dawna obawiam sie spania na brzuszku zeby malenstwu nie zrobic krzywdy a mam pytanie jak to jest z przeciaganiem po obudzeniu sie bardzo mi tego brakuje bo staram sie tego nie robic ale jak juz sie zapomne to wtedy czuje takie nieprzyjemny ciagniecie brzuszka
NowaNatka
Melduje ze lista uzupełniona!
Ja już nie śpię na brzuchu bo zwyczajnie nie wygodnie mi już
Rogal moze i fajna sprawa muszę się nad nią zastanowić
Synek śpi wiec czas teraz na M jak Miłość i pozna kolacje,tak jak prawie nic nie jadłam tak jem i jem
Prymulkax ,Ninex powodzenia jutro na wizycie!!!
Ja już nie śpię na brzuchu bo zwyczajnie nie wygodnie mi już
Rogal moze i fajna sprawa muszę się nad nią zastanowić
Synek śpi wiec czas teraz na M jak Miłość i pozna kolacje,tak jak prawie nic nie jadłam tak jem i jem
Prymulkax ,Ninex powodzenia jutro na wizycie!!!
Colorado1989
Ja też rozważam taką poduchę. A w zasadzie jestem bardziej niż pewna, że w jakiejś formie ją kupię. Ale rozważam właśnie albo tę w kształcie C albo U, je można potem wykorzystać jeszcze albo do karmienia albo jako kojec dla brzdąca.
Też jeszcze śpię na brzuchu, nie umiem póki co inaczej... Ale to taki boko-brzuch, bo jeszcze trochę piersi bolą i lekko już coś w brzuszku uciska
Też jeszcze śpię na brzuchu, nie umiem póki co inaczej... Ale to taki boko-brzuch, bo jeszcze trochę piersi bolą i lekko już coś w brzuszku uciska
reklama
Late92
Zaangażowana w BB
Prawie 4 cm zwrócilyscie uwagę że dzidziuś wygląda jak by trzymał balonika?[emoji23][emoji23]To ile cm ma już maleństwo? :-)