reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja dzisiaj robiłam kolejne badania, hcv, hiv, hbs, wr, rozyczke igg. Wyniki prawidłowe w piatek wizyta u ginekologa. Czy na badania krwi idziecie na czczo?
Dosc mam juz tych badań a to dopiero poczatek.

reklama
Ja dzisiaj robiłam kolejne badania, hcv, hiv, hbs, wr, rozyczke igg. Wyniki prawidłowe w piatek wizyta u ginekologa. Czy na badania krwi idziecie na czczo?
Dosc mam juz tych badań a to dopiero poczatek.
Ja na wszystkie pobrania będę chodzić na czczo i dzień prędzej zadbam o dietę by była dość lekka, ot, tak dla pewności.

f2w3flw1cbdbspns.png

Kiedys wyczytalam ze brzuszek pojawia sie szybciej a ja pierwsza ciaza 12 tydzien a brzuszek juz rosnie :p ja od dawna obawiam sie spania na brzuszku zeby malenstwu nie zrobic krzywdy :) a mam pytanie jak to jest z przeciaganiem po obudzeniu sie bardzo mi tego brakuje bo staram sie tego nie robic ale jak juz sie zapomne to wtedy czuje takie nieprzyjemny ciagniecie brzuszka :(

Melduje ze lista uzupełniona!;)
Ja już nie śpię na brzuchu bo zwyczajnie nie wygodnie mi już;)
Rogal moze i fajna sprawa muszę się nad nią zastanowić

Synek śpi wiec czas teraz na M jak Miłość i pozna kolacje,tak jak prawie nic nie jadłam tak jem i jem:p

Prymulkax ,Ninex powodzenia jutro na wizycie!!!;)

Ja też rozważam taką poduchę. A w zasadzie jestem bardziej niż pewna, że w jakiejś formie ją kupię. Ale rozważam właśnie albo tę w kształcie C albo U, je można potem wykorzystać jeszcze albo do karmienia albo jako kojec dla brzdąca.

Też jeszcze śpię na brzuchu, nie umiem póki co inaczej... Ale to taki boko-brzuch, bo jeszcze trochę piersi bolą i lekko już coś w brzuszku uciska :)

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Do góry