reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny, mi juz urosl maly brzuszek i tak jak niektore z was nie mieszcze sie juz w niektore spodnie ani biurowe koszule na guziki. Piersi urosly o jeden numer i zostal mi tylko jeden biustonosz, reszta za mala. Ale nie w tym problem, ze urosly, tylko stwardnialy jak kamienie.
Mam do was pytanie. Spicie jeszcze na brzuchu? Ja uwielbiam spac na brzuchu, ale staram sie spac jakos tak brzucho - bokiem :-), to na pewno glupie pytanie, ale czy w ogole mozliwe jest, zeby "zgniesc" dzieciatko, jak sie spi na brzuchu w ciazy?
Też śpię "brzucho-bokiem" [emoji23] na początku ciąży nie ma możliwości raczej by zgniesc dziecko, później po prostu się nie da spać na brzuchu i kropka. [emoji14]

hchyyx8dnm3epjzo.png

reklama
Dziewczyny, mi juz urosl maly brzuszek i tak jak niektore z was nie mieszcze sie juz w niektore spodnie ani biurowe koszule na guziki. Piersi urosly o jeden numer i zostal mi tylko jeden biustonosz, reszta za mala. Ale nie w tym problem, ze urosly, tylko stwardnialy jak kamienie.
Mam do was pytanie. Spicie jeszcze na brzuchu? Ja uwielbiam spac na brzuchu, ale staram sie spac jakos tak brzucho - bokiem :-), to na pewno glupie pytanie, ale czy w ogole mozliwe jest, zeby "zgniesc" dzieciatko, jak sie spi na brzuchu w ciazy?

Ja też tak śpię :p ale ostatnio podkładam dobie pod bok podkładaną w rulon kołdrę tworząc takiego jakby rogala :D jest duużo wygodniej moim zdaniem :)

Ja będę kupować takiego rogala. w srodku jest zamek dzieki któremu potem rogala mkzna zamienic na poduszke do karmienia lub siedzisko dla maluszka. Moja siostra miała, zapłaciła okolo 180 zł i powiedziala ze to były jej najlepiej wydane pieniążki w ciaży.
1516037578-3f7ecc7336c02183-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja śpię jeszcze na brzuchu. Przestanę gdy brzuch mi 'wyskoczy'. [emoji5]

reklama
Ja będę kupować takiego rogala. w srodku jest zamek dzieki któremu potem rogala mkzna zamienic na poduszke do karmienia lub siedzisko dla maluszka. Moja siostra miała, zapłaciła okolo 180 zł i powiedziala ze to były jej najlepiej wydane pieniążki w ciaży.
1516037578-3f7ecc7336c02183-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak to super sprawa :) też będę musiała w taki zainwestować :)

Do góry