reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dawno do Was nie zaglądałam miałam do nadrobienia 40stron i dałam radę[emoji6]
U mnie brudny śluz pojawia się co kolka dni, pękają na synka na szyjce najpewniej od wymiotów(mam niesamowite torsje, rzuca mnie na kolana...) wymiotuję rano na czczo... i wieczorami(nie zawsze ale co drugi dzień sponiewiera mnie strasznie)... ostatnio do tego stopnia że lala mi się krew z poranionego gardła... dzisiaj znowu zapowiada się gorszy wieczór bo mam mega zgagę i mdłości a to zapowiedź wieczornych mega wymiotów...
Co do herbaty zwłaszcza zielonej ja w poprzednich ciążach zawsze planiłam po zielonej herbacie ponoć rozrzedza krew.
Ja w czerwcu skończę 33lata...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
W poprzedniej ciąży piłam kawę z mlekiem, A teraz tylko wodę z miodem i cytryną i jeszcze soki.. Od kawy i herbaty mnie odrzuca.
Mnie dziś muli pół dnia.. Najlepiej mi wchodzą świeżo gotowane obiadki.. I ostatnio chleb z pasztetem i pomidorem. Że słodkich rzeczy na dniach zrobię naleśniki:-) Od pon zaczynam kurs i aż się boję jak będę funkcjonować na nim.. A w środę spodziewam się gości.. Dużo prasowania mnie czeka, bo przez chorobsko robiłam niezbędne minimum.. I oto tym sposobem mam kupki do prasowania w każdym kącie...

8p3oskjoiov8norc.png

ex2bx1hpoj7aj9ys.png

f2wli09kyusy3ndi.png

Dziewczyny ja trochę zapytam na inny temat.
Czy znacie firme Faberlic? Czy ktoś z Waszych rejonów to sprzedaje, reklamuje ? I z jakiego regionu jesteście

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

@KatiNails - nooo uparciuchy to są straszne :D pedant już mniej.

@Wiola1985 - no to jak dwa różne odcienie byczków to chyba jeden z początku znaku, a drugi z końca? U moich rodziców taką różnicę widzę, jedno jest z początku bliźniąt, a drugie z końca, no i też temperamentem odbiegają mocno :D

@Kasiulla_88 - super, że wszystko ok, teraz odpoczywaj, niech koło Ciebie skaczą, będzie dobrze! :*

@eulalia83 - z tymi "zaćmieniami mózgu" jak ja to nazywam to najgorzej :D raz wysyłałam 3 koperty do klientów, i w każdej pozamieniałam przesyłki. Ile potem musiałam się nadzwonić i naodkręcać to ten... no ... :D

@Late92 - witam w klubie zapuszczonych z prasowaniem :D u mnie już soooolidna sterta czeka na przypływ sił. Ciągle coś innego do zrobienia, a potem już się wypstrykam z energii i nawet nie mam ochoty patrzeć na to prasowanie ...

Dziewczyny, pisałyście o gorszych dniach i plamieniach w terminie spodziewanej miesiączki. Mi się tak przypomniało, że gin mnie o tym uprzedzał, że to norma. U mnie to chyba nie występuje, bo ja okres sama z siebie to raz na pół roku miewałam ... mój organizm chyba jeszcze się nie zorientował :D

Kasiula dobrze, że wszystko w porządku [emoji4] teraz łez i odpoczywaj

My z mężem jesteśmy barany.Tylko ja z początku a on z końca znaku.

Katinails pierwszy raz słyszę taką nazwę firmy.

Ja zamiast kawy piję teraz Inkę. Od kawy mnie odrzuca a uwielbiam [emoji5]️

Dziewczyny czy orientujecie się jak szczepionka MMR może wpłynąć na kobietę w ciąży? Słuchy mnie doszły że jest duże prawdopodobienstwo że mogę się zarazić od syna którego powinnam zaszczepić już dwa miesiące temu. I nie wiem co teraz zrobić..

reklama
Kasiula dobrze, że wszystko w porządku [emoji4] teraz łez i odpoczywaj

My z mężem jesteśmy barany.Tylko ja z początku a on z końca znaku.

Katinails pierwszy raz słyszę taką nazwę firmy.

Ja zamiast kawy piję teraz Inkę. Od kawy mnie odrzuca a uwielbiam [emoji5]️
Kochana a z okolic jakiego większego miasta jesteś? :*

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Do góry