reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Skąd jesteś?

hchyyx8dnm3epjzo.png

Przepraszam, że takie opóźnienie z odpisaniem, ale później już nie zauważyłam, że mnie pytałyście [emoji5] mieszkam w Zgorzelcu, ale jestem z innych rejonów tak prywatnie, rodzinnie

oar8flw1mdp5ujvp.png

reklama
Ja jezdze do niego do Błażowej tam mam blizej i chodze na fundusz. A do Rzeszowa jezdze tylko na te trzy badania w ciagu calej ciazy i to robie prywatnie u niego kolo skarbca w Rzelku
O kurcze on jeszcze w Błażowej przyjmuje ? Dobry jest ! Łańcut prywatnie, Rzeszów NFZ i prywatnie i jeszcze Błażowa ;D
Ja byłam w Rzelku początkiem stycznia na pierwszej wizycie bo jak dzwoniłam do Promedici 12 grudnia to na NFZ termin dopiero na 5 lutego [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Dziewczyny mam problem po kąpieli mam bardzo sucha skórę normalnie mnie swędzi smaruje balsamem ale wolałabym coś nawilżającego do mycia polecicie coś?

Katinails w Polsce mieszkam w Poznaniu
Ciekawy ten żel pod prysznic. Mój M narzeka, że po kąpieli też go skóra swędzi. To może wypróbuje.

Katinails w Polsce mieszkam w Poznaniu
Ciekawy ten żel pod prysznic. Mój M narzeka, że po kąpieli też go skóra swędzi. To może wypróbuje.
Firma Clarena też ma żele dla mężczyzn. Ja akurat jako firma świadcząca usługi kosmetyczne dla siebie zamawiam te produkty dużo taniej. Mam tez z tego balsam do ciała który w poprzedniej ciąży sprawdził że rozstępy na piersiach szybko zrobiły się białe i mało widoczne a na brzuchu wogole się nie zrobiły. Ale w pierwszej ciąży za późno go odkryłam :( a teraz już się nim smaruje od samego początku. Zresztą pracuje też na tej firmie. Natomiast Faberlic to już inna firma [emoji16]
1515921959-6096aea78cffa0c5-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

U mnie niestety beta spadla, juz dostalam tabletki dopochwowo wiec teraz tylko czekam na najgorsze. Trzymajcie za mnie kciuki zebym to przeszla. Zycze wam powodzenia, malo klopotow i zdrowych fasolek a w sierpniu zebyscie wszystkie tulily malenstwa.

reklama
Do góry