reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Rany julek [emoji52] nieźle musiałaś i musisz się męczyć. Ja mam alergię kontaktową na różne rzeczy, jak płyn do naczyń (wszystkie!), chemie wszelkie, nikiel, etc. Czasem jedna rzecz mnie uczuli, a 10 innych potem podrażnia :/ czasem nawet jak warzywa obieram to mnie mega podrażniają...

8une3e3kck8m6mea.png

Ojjj tak , czas ciąży wspominam bardzo złe , wiele nocy przepłakałam z paląca swędząca skóra , bez leków , bez ulgi , nie mówiąc o tym jak wstyd było mi wyjść do ludzi . W szpitalu dostawałam leki dożylnie po wielu konsultacjach dermatologa z ginekologiem . To było w Polsce , to jakie tutaj maja podjeścir w Uk do tego typu spraw to jest śmiech na sali . Wogole jeśli chodzi o lekarzy w Uk , podejście do pacjenta , dolegliwości to jest aż niezmoliwe , szkoda gadać .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rany julek [emoji52] nieźle musiałaś i musisz się męczyć. Ja mam alergię kontaktową na różne rzeczy, jak płyn do naczyń (wszystkie!), chemie wszelkie, nikiel, etc. Czasem jedna rzecz mnie uczuli, a 10 innych potem podrażnia :/ czasem nawet jak warzywa obieram to mnie mega podrażniają...

8une3e3kck8m6mea.png

Na dłoniach to tez mam clay
Rok praktycznie . Płyny do naczyń , chemia , ciężko wszystkiego unikać. Sok z warzyw i owoców podrażniają również zmiany

Cześć! Czytam forum od tygodnia i przeczytałam całe 280 stron! :D
Jestem z Krakowa i jestem w pierwszej ciąży. Termin na 4.08.
To chyba mój pierwszy w życiu wpis na jakimkolwiek forum, zobaczymy czy mnie wciągnie ;) na pewno będę śledzić wasze wpisy z zainteresowaniem. Sporo można się z nich dowiedzieć :)
Witam serdecznie i mam nadzieję że wszystkie zostaniemy cudownymi sierpniowymi mamusiami :-*

Czesc dziewczyny chcialam sie przywitac, jestem w 7 tyg ciazy to moja 3 ciaza, pierwsza niestety stracona i mam już synka 13 miesięcznego. Przyznaję że nigdy nie pisałam na forum ale nie powiedzieliśmy nikomu o ciazy że względu na wcześniejsze doświadczenia...a mam wielka ochotę ż kims pogadać:) milo mi Was poznać i życzę Wam nudnych ciąż i grzecznych dzieciaczkow po porodzie :)
Cześć ja się wprawdzie mało udzielam ale czytam na bieżąco

Ojjj tak , czas ciąży wspominam bardzo złe , wiele nocy przepłakałam z paląca swędząca skóra , bez leków , bez ulgi , nie mówiąc o tym jak wstyd było mi wyjść do ludzi . W szpitalu dostawałam leki dożylnie po wielu konsultacjach dermatologa z ginekologiem . To było w Polsce , to jakie tutaj maja podjeścir w Uk do tego typu spraw to jest śmiech na sali . Wogole jeśli chodzi o lekarzy w Uk , podejście do pacjenta , dolegliwości to jest aż niezmoliwe , szkoda gadać .

Masakra z tymi skórnymi i alergicznymi problemami. A jak Twoje dzieckątko? Odziedziczyło te problemy? Ja się tak trochę boję, bo ja jestem alergik kontaktowy na różne rzeczy, o których pisałam, a mąż ma alergię na koty i astmę... A mamy koty. Dlatego teraz profilaktycznie obkładam się często futrzakami [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

To chyba mój pierwszy w życiu wpis na jakimkolwiek forum, zobaczymy czy mnie wciągnie ;) na pewno będę śledzić wasze wpisy z zainteresowaniem. Sporo można się z nich dowiedzieć :)
Witam serdecznie i mam nadzieję że wszystkie zostaniemy cudownymi sierpniowymi mamusiami :-*
Hej Eve_88 też jest to moje pierwsze forum na którym się udzielam, moja pierwsza ciąża i jestem z Krakowa. Witamy:)

8p3o43r8p6p6dz8z.png

Ooo jaka wytrwała jesteś [emoji16] gratuluję i zazdroszę :)
Forum to odskocznia i w dużej mierze też źródło i informacji i inspiracji, więc pewnie zostaniesz z nami, oby aktywnie! Jak się czujesz w ciąży? Jakie badania masz już za sobą? [emoji4]

8une3e3kck8m6mea.png

Masakra z tymi skórnymi i alergicznymi problemami. A jak Twoje dzieckątko? Odziedziczyło te problemy? Ja się tak trochę boję, bo ja jestem alergik kontaktowy na różne rzeczy, o których pisałam, a mąż ma alergię na koty i astmę... A mamy koty. Dlatego teraz profilaktycznie obkładam się często futrzakami [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

Moja corka kończy 4 latka za chwile o dopiero Ok pol roku temu pojawiła się jej niewielka egzema pod jednym kolankiem i co jakiś czas wraca . Ale tylko pod tym kolankiem . Prawdopodobnie od wody, bo tu woda jest paskudnie twarda .Teraz wyskoczyło jej jeszcze coś pod oczkiem właśnie jutro spróbuje ja umówić do lekarza , bo nie wygląda mi to na alergie . Mam nadzieje ze to nic poważnego

reklama
Znów u mnie pojawiło sie podbarwione plamienie, skąpe ale jednak mi mrozi krew w żyłach :/ jutro miałam jechać z moczem do badania, myślicie ze jest sens jak plamienie będzie sie utrzymywać?

gannyx8dsoycbms0.png

Do góry