reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja też jak się zerwę albo kichnę to czuję taki gwałtowny ból że aż sie zwijam, jakby mi się tam coś zerwało. Wyczytałam ze to normalne i dużo kobiet przy kichaniu tak ma, wynika to z tego że macica rośnie i się wszystko rozciąga. Ja jak czuję że zbliża się kichnięcie to zwijam się i napinam, wtedy nie boli ;) No i nie zrywam się, jak wstaję z łózka to powoli jak bym była w 9 miesiacu :p
Dodam, że ja mam też tak przy napadzie kaszlu. Ale wtedy bardziej czuję jakbym miała mocne zakwasy. ;)

f2w3flw1cbdbspns.png

lista wizytacji powstała!
Ankan powodzenia na wizycie jutro!;)

Chomiczka to zakładaj wątek ;) a co do tego bólu przy kichaniu itp to tez go mam ,nic przyjemnego;(

O tak watek brzuszkowy super, tez uwielbiam ogladac takie zdjecia, a nam niedługo beda juz wyskakiwac piłeczki :)

Jak już tak wszystkie o kichaniu, to czy Wy też kichacie jakoś częściej? Już myślałam, że mnie coś bierze, ale od jakiegoś czasu po prostu strasznie często kicham a zdrowa jestem jak ryba :D

p19ugox1xy9dlkqw.png

Mi pierwsze co jak słyszę o wysypce na dłoniach (tylko wewnętrzna strona) to zaraz przerażenie że bostonka [emoji23]
Ja w ciąży z synem dostałam okropnej pokrzywki na całym ciele. Aż wylądowałam w szpitalu. Do tej pory nie wiem po czym. Nigdy wcześniej ani później mi się to nie zdarzyło

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
E, to ja wiem, że alergia jakaś, bo alergiczna jestem [emoji16]
Nieźle, że na całym ciele i tak z nikąd [emoji32] mam nadzieję, że mi się nie powtórzy [emoji4]

Można kazde wapno w ciąży czy musi być jakieś specjalne? Jestem uczuleniowcem i przed ciąża piłam wapno dość często w dużych dawkach.

f2w3flw1cbdbspns.png

Nie wiem w sumie, wapno to tylko wapno :) takie z kwercytyną mam, nie biorę nigdy dużo. W sumie wcześniej się przeciwhistaminowymi ratowałam w takich sytuacjach, ale teraz z takimi rzeczami nie eksperymentuję. Zresztą, do wczoraj to nawet alergie mi się uspokoiły, progesteron i ciąża ponoć wyciszają organizm [emoji4]

8une3e3kck8m6mea.png

Jak już tak wszystkie o kichaniu, to czy Wy też kichacie jakoś częściej? Już myślałam, że mnie coś bierze, ale od jakiegoś czasu po prostu strasznie często kicham a zdrowa jestem jak ryba :D

p19ugox1xy9dlkqw.png
Ja trochę kicham, ale częściej to mnie jakiś przejściowy kilkuminutowy katar łapie [emoji4]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Do góry