@chomiczka007 To dawaj nowy wątek Też chętnie pooglądam
reklama
D
Deleted member 178340
Gość
Dodam, że ja mam też tak przy napadzie kaszlu. Ale wtedy bardziej czuję jakbym miała mocne zakwasy.Ja też jak się zerwę albo kichnę to czuję taki gwałtowny ból że aż sie zwijam, jakby mi się tam coś zerwało. Wyczytałam ze to normalne i dużo kobiet przy kichaniu tak ma, wynika to z tego że macica rośnie i się wszystko rozciąga. Ja jak czuję że zbliża się kichnięcie to zwijam się i napinam, wtedy nie boli No i nie zrywam się, jak wstaję z łózka to powoli jak bym była w 9 miesiacu
D
Deleted member 178340
Gość
Można kazde wapno w ciąży czy musi być jakieś specjalne? Jestem uczuleniowcem i przed ciąża piłam wapno dość często w dużych dawkach.Na zewnętrznej, w okolicy kłykci [emoji58] narazie mi to przeszło, wzięłam wapno :/
karorek
Fanka BB :)
Z naszych okolic jest tez @Panikara87, bo z Zielonej GóryPoczątki Ciąży ma my już takie obolałe co będzie pozniej
Karorek widzę ze Ty z okolic żar ,ja swoje położenie ustalam miedzy zielona a wolsztynem
Colorado1989
E, to ja wiem, że alergia jakaś, bo alergiczna jestem [emoji16]Mi pierwsze co jak słyszę o wysypce na dłoniach (tylko wewnętrzna strona) to zaraz przerażenie że bostonka [emoji23]
Ja w ciąży z synem dostałam okropnej pokrzywki na całym ciele. Aż wylądowałam w szpitalu. Do tej pory nie wiem po czym. Nigdy wcześniej ani później mi się to nie zdarzyło
Nieźle, że na całym ciele i tak z nikąd [emoji32] mam nadzieję, że mi się nie powtórzy [emoji4]
Można kazde wapno w ciąży czy musi być jakieś specjalne? Jestem uczuleniowcem i przed ciąża piłam wapno dość często w dużych dawkach.
Nie wiem w sumie, wapno to tylko wapno takie z kwercytyną mam, nie biorę nigdy dużo. W sumie wcześniej się przeciwhistaminowymi ratowałam w takich sytuacjach, ale teraz z takimi rzeczami nie eksperymentuję. Zresztą, do wczoraj to nawet alergie mi się uspokoiły, progesteron i ciąża ponoć wyciszają organizm [emoji4]
Colorado1989
Ja trochę kicham, ale częściej to mnie jakiś przejściowy kilkuminutowy katar łapie [emoji4]Jak już tak wszystkie o kichaniu, to czy Wy też kichacie jakoś częściej? Już myślałam, że mnie coś bierze, ale od jakiegoś czasu po prostu strasznie często kicham a zdrowa jestem jak ryba
reklama
Ankan
lista wizytacji powstała!
Ankan powodzenia na wizycie jutro!
Nie dziękuję żeby nie zapeszac. Jutro dam znać. Pozdrawiam