Garnetka88
Początkująca w BB
Tak, to moja pierwsza ciąża. Czuję się fatalnie. Od trzech tygodni silne mdłości dzień w dzień. Nie pomaga imbir ani migdały. Czekam aż przejdzie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też coś wczoraj tak po prawej stronie dawali ale stwierdziłam ze to jajnik[/QUOTE]A mnie od trzech godzin cos kłuje z prawej strony podbrzusza i się tak zastanawiam czy macica się rozciąga czy nie czasem wyrostek
Wewnętrzna strona dłoni???@monia_l - trzymaj się, będzie dobrze [emoji9]
w Polsce jest jak jest z tą służbą zdrowia. Trzeba albo trafić do wysokospecjalistycznej placówki, albo prywatnie z kasy wyskakiwać, no ale nie wszystko tak się da załatwić.
Dziewczyny, czy któraś z was miała może uczulenie na witaminy dla ciężarnych? Kilkanaście dni brałam pregna plus, zaczęła mi wychodzić wysypka na dłoni i straaaaaaasznie swędzieć. Przeanalizowałam wszystko, jedyne co się ostatnio u mnie zmieniło, to te witaminy... Kupiłam dziś prenatal uno i zobaczymy [emoji32]
Wieczorem mi dokuczało i rano jeszcze czułam ale zaczęłam chodzić i mi przeszło teraz jest ok ale nieraz mnie boli jak szybko zerwę się z lóżka albo kichnę na leżąco
Na zewnętrznej, w okolicy kłykci [emoji58] narazie mi to przeszło, wzięłam wapno :/Wewnętrzna strona dłoni???
Mi pierwsze co jak słyszę o wysypce na dłoniach (tylko wewnętrzna strona) to zaraz przerażenie że bostonka [emoji23]Na zewnętrznej, w okolicy kłykci [emoji58] narazie mi to przeszło, wzięłam wapno :/