reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej @Garnetka88 witamy i ogromne gratulacje [emoji4] jesteś już po pierwszej wizycie u lekarza?

8p3o43r8p6p6dz8z.png

reklama
tak, byłam u lekarza, ale bardzo wcześnie. Było widać zarodek, ale jeszcze bez serduszka. Kolejna wizyta w najbliższy wtorek

Kochane powstały nowe tematy tj,lista sierpniowych mam i terminy wizyt .zapraszamy do wpisu.

Moniczko trzymam kciuki za CB i maluszka;*****

Jak się dziś czujecie?mnie boli kręgosłup tak ze promieniuje na pośladki ,masakra jakas

Kochane powstały nowe tematy tj,lista sierpniowych mam i terminy wizyt .zapraszamy do wpisu.

Moniczko trzymam kciuki za CB i maluszka;*****

Jak się dziś czujecie?mnie boli kręgosłup tak ze promieniuje na pośladki ,masakra jakas
Gdzie są te tematy? Bo nie widzę linków...

f2w3flw1cbdbspns.png

Monika trzymaj się tam !!! Weekend najgorszy jest w szpitalu, lekarzy tyle co nic i nie robią większości badań. A to usg w takim przypadku to powinien chyba zrobić żeby określić co sie dzieje. Chyba ze musi byc dzień przerwy zeby fasolce nie zaszkodzić. A jak to krwawienie u Ciebie wyglada? Żywa krew czy ciemniejsza? Jakies skrzepy sa? Może powinni dac dawke uderzeniowa progresteronu, czesto tak robią lekarze aby powstrzymać krwawienie. Sciskam mocno

Rano jak bylam pierwszy raz w wc to wylecial taki większy skrzep a pozniej krwawienie jak przy okresie ....

[QUOTE="NowaNatka, post: 16105787,

Jak się dziś czujecie?mnie boli kręgosłup tak ze promieniuje na pośladki ,masakra jakas[/QUOTE]

A mnie od trzech godzin cos kłuje z prawej strony podbrzusza i się tak zastanawiam czy macica się rozciąga czy nie czasem wyrostek

[QUOTE="NowaNatka, post: 16105787,

A mnie od trzech godzin cos kłuje z prawej strony podbrzusza i się tak zastanawiam czy macica się rozciąga czy nie czasem wyrostek[/QUOTE]
Mnie też coś wczoraj tak po prawej stronie dawali ale stwierdziłam ze to jajnik

reklama
Do góry