reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@monia_l - też trzymam kciuki i wierzę w to, że to nie musi się tak skończyć. Poczekaj na lekarza. Mam 2 znajome o których wiem, że miały duży krwotok w ciąży a ich dzieci są teraz w pełni zdrowymi przedszkolakami. Czekamy na wieści :*

@Zuzanka1402 - dzięki za info. Nie zgłębiałam tematu bo nie mam oznaczonej gr krwi jeszcze (w nadchodzącym tyg. robię biadania). W każdym razie z tą immunoglobuliną kwestia jest taka, że to przysługuje w ramach NFZ i placówki nie mają limitów więc nie mogą odmówić podania.

reklama
[emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] chyba to koniec rano poleciła większą ilosc krwi i krwawie jak przy okresie [emoji26] [emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22] lekarz jeszcze nie chodzil po obchodzie wiec musze czekac ale juz nie mam nadziei ..... ciagle płaczę
Bardzo mi przykro :(
To idź zgłoś to położnej

[emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] chyba to koniec rano poleciła większą ilosc krwi i krwawie jak przy okresie [emoji26] [emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22] lekarz jeszcze nie chodzil po obchodzie wiec musze czekac ale juz nie mam nadziei ..... ciagle płaczę
Może to jeszcze nie koniec koniecznie napisz co po badaniach:-( :(

Zglosilam to zaraz rano. Teraz dopiero byl lekarz i kazal lezec czekac na niewiadomo co !!!!! Powiedział zeby obserwowac i jak sie bedzie cos dzialo zglosic. Jutro dopiero badani krwi a dzis mi zadnego badania chyba nie zrobią :(((( masakra

To jakiś absurd ta polska służba zdrowia!!! Dlatego tez nigdy chyba już do Polski nie wrócę! Tu się płaci za wszystko krocie to fakt, ale przynajmniej jest pewność, ze jak coś dolega sprawdza 24/7 a nie, ze lekarzowi się nie chce w niedziele badań robić.. brak słów!!!!

Trzymaj się Monia i tak jak Dziewczyny piały wszystko jeszcze może się pozytywnie skończyć wiec postaraj się zrelaksować i przeleżeć dziś ten dzień. Uściski!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Położna pytala czy czegos potrzebuje czy cos na uspokojenie mi dac... powiedziałam ze chciala bym zeby lakarz mnie zbadal

Położna pytala czy czegos potrzebuje czy cos na uspokojenie mi dac... powiedziałam ze chciala bym zeby lakarz mnie zbadal
To jest przerażające co Ci się przytrafiło. Prosić by lekarz Cię zbadał... [emoji22][emoji22][emoji22]

f2w3flw1cbdbspns.png

Zglosilam to zaraz rano. Teraz dopiero byl lekarz i kazal lezec czekac na niewiadomo co !!!!! Powiedział zeby obserwowac i jak sie bedzie cos dzialo zglosic. Jutro dopiero badani krwi a dzis mi zadnego badania chyba nie zrobią :(((( masakra
Monia bardzo trzymam kciuki żeby było dobrze, wydaję mi się że to jest tak że na tym etapie naprawdę trzeba spokojnie czekać bo jak będzie się coś działo to lekarze choćby stawali na uszach nie dadzą rady tego powstrzymać, jeśli bierzesz tabletki na podtrzymanie nic innego nie mogą zrobić, wiem że jest Ci ciężko i rozumiem że czułabyś się pewniej gdyby lekarz Cie zbadał ale widocznie trafiłaś na złą zmianę :( a badania krwi nie robili Ci na przyjęciu? Chyba że chodzi Ci o ponowną betę

Bete robili mi przy przyjeciu i dopiero jutro mogą powtorzyc bo musi byc 48h. Zbadal mnie ginekologicznie i stwierdzil ze krwotoku nie ma . Usg mi dzis nie moze zrobic bo było robione wczoraj . Mam lezec i czekac na hcg jutrzejsze czy rosnie czy spada. Wiec do jutra mam czekac w niepewności.

reklama
Do góry