reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To moja starsza żaba, która od swoich pierwszych dni w brzuchu już dała mi tak popalić, że o mamo [emoji23]
1515163017-eaceadf85cb2d428-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Słodziak :)

8p3o43r8p6p6dz8z.png

reklama
Jestem w 9t1d ciąży. Wczoraj pani ginekolog powiedziała, że luteine będziemy brać do 12 tygodnia a potem już ja odstawiać i damy szansę kosmówce na produkcję progesteronu. Może u Ciebie chce zrobić podobnie?

Byłam jakoś tak zakręcona, że nie dopytalam o szczegóły dlaczego tak to się dawkuje z tego Was podpytuje jedynie mi powiedziała, że ostatni tydzień po 1 dziennie bo teraz jeszcze po dwie biorę.

Kobietki a smarujecie już swoje brzuszki jakimiś preparatami? Jeśli tak to jakimi? Bo ja póki co tylko oliwka bambino
Bio-oil, oliwka dla mam babydream, olejek z palmers, oleje. Ale ja się zawsze cała kremuje po kąpieli, choć od kiedy jestem w ciąży to brzuch, uda, pośladki kremuje uważniej.

Kobietki a smarujecie już swoje brzuszki jakimiś preparatami? Jeśli tak to jakimi? Bo ja póki co tylko oliwka bambino
Ja smaruje piersi i brzuch już. W pierwszej ciąży zanim odkryłam to co na zdjęciu to piersi już były całe popękane, a różne i tańsze i drożdże oliwki, balsamy używałam..
To jest fakt faktem z tych droższych. Ponad 50 zł za 200ml. Ale wydajne i wchłania się do zera. Na piersiach szybko rozstępy zrobiły się jasne i mało widoczne, a na brzuchu nie mam żadnych rozstępów.
Balsam ten można kupić u kosmetyczek pracujących na tej firmie. To firma kosmetyczna do profesjonalnego użytku.
1515169280-185790904f1d80ce-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Dziewczyny powiedzcie czy powtarzalyscie badanie bHCG po kilku dniach od pierwszego pobrania krwi żeby sprawdzić przyrost? Zaczęłam się stresować, bo tak na prawdę tylko raz byłam w laboratorium, dodatkowo pierwszą wizytę mam dopiero w środę :(. Jest to moja pierwsza ciąża i mam wrażenie, że to trochę zaniedbałam [emoji22]

8p3o43r8p6p6dz8z.png

reklama
Dziewczyny powiedzcie czy powtarzalyscie badanie bHCG po kilku dniach od pierwszego pobrania krwi żeby sprawdzić przyrost? Zaczęłam się stresować, bo tak na prawdę tylko raz byłam w laboratorium, dodatkowo pierwszą wizytę mam dopiero w środę :(. Jest to moja pierwsza ciąża i mam wrażenie, że to trochę zaniedbałam [emoji22]

8p3o43r8p6p6dz8z.png
W pierwszej ciąży wogole bety nie robiłam [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Do góry