Augusta89
Fanka BB :)
SłodziakTo moja starsza żaba, która od swoich pierwszych dni w brzuchu już dała mi tak popalić, że o mamo [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SłodziakTo moja starsza żaba, która od swoich pierwszych dni w brzuchu już dała mi tak popalić, że o mamo [emoji23]
Część dziewczyny dołączam do Was. Spodziewam się maluszka około 15 sierpnia
Jestem w 9t1d ciąży. Wczoraj pani ginekolog powiedziała, że luteine będziemy brać do 12 tygodnia a potem już ja odstawiać i damy szansę kosmówce na produkcję progesteronu. Może u Ciebie chce zrobić podobnie?
Bio-oil, oliwka dla mam babydream, olejek z palmers, oleje. Ale ja się zawsze cała kremuje po kąpieli, choć od kiedy jestem w ciąży to brzuch, uda, pośladki kremuje uważniej.Kobietki a smarujecie już swoje brzuszki jakimiś preparatami? Jeśli tak to jakimi? Bo ja póki co tylko oliwka bambino
Ja smaruje piersi i brzuch już. W pierwszej ciąży zanim odkryłam to co na zdjęciu to piersi już były całe popękane, a różne i tańsze i drożdże oliwki, balsamy używałam..Kobietki a smarujecie już swoje brzuszki jakimiś preparatami? Jeśli tak to jakimi? Bo ja póki co tylko oliwka bambino
W pierwszej ciąży wogole bety nie robiłam [emoji23]Dziewczyny powiedzcie czy powtarzalyscie badanie bHCG po kilku dniach od pierwszego pobrania krwi żeby sprawdzić przyrost? Zaczęłam się stresować, bo tak na prawdę tylko raz byłam w laboratorium, dodatkowo pierwszą wizytę mam dopiero w środę . Jest to moja pierwsza ciąża i mam wrażenie, że to trochę zaniedbałam [emoji22]