P
pralinka92
Gość
I teraz taki brązowawy kolor jak sprawdziłam..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A to twoja pierwsza globulka czy juz używałaś ich wcześniej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I teraz taki brązowawy kolor jak sprawdziłam..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, nie używam już jakiś czas, ale rzeczywiście mogłam się delikatnie drapnac wkładając. W sumie teraz codziennie od 15 dnia cyklu do teraz. Zobaczymy co gin powie w środę na spotkaniu.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Wcześniej nie miałam nic po nich wiec może rzeczywiście się zadrasnęłam..
Dzięki Kochane!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Hej, używam kremów Caudalie z apteki, są drogie, ale opłaca się. Ja mam bardzo suchą i cienką skórę, i jeszcze skłonną do zaczerwień... Używałam już dużo droższych markowych kremów i żadne nie były tak dobre jak Caudalie.Hejka Dziewczyny, któraś z Was pisała, że używa naturalnej pielęgnacji. Ja aktualnie poszukuje kremu do twarzy, który mocno nawilży na maxa suchą, odwodnioną skórę. Mogłabyś mi coś polecić ?
Ja mam taki lekki ból brzucha jak na miesiączkę. Cały czas. I wydaje mi się ciągle, że siku mi się chce.Ja mam, ale nie non stop. Od czasu do czasu mnie złapie, właśnie miałam przed chwilka..
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Owszem vianek i Sylveco to ta sama firma z Rzeszowa pracowałam u nich jeszcze przed ciążą z synem jak wtedy był tylko Sylveco bardzo fajne kosmetyki, składy naturalne.Polecam wszystkie kremy z Vianka. Najlepiej pójść do lokalnego sklepu z produktami Eko i zobaczyć, który sprosta Twoim wymaganiom. Ja obecnie mam ten pomarańczowy tj z ekstraktem z szyszek chmielu.
Też od pewnego czasu stosuję naturalną pielęgnację. Efekty są wspaniałe.
Na hali do smarowania rąk jak szef dał nam niepełne opakowania kremu lekkiego brzozowego (niby do twarzy a ręce super nawilżal i paznokcie wzmacniał taka ciekawostka )Polecam wszystkie kremy z Vianka. Najlepiej pójść do lokalnego sklepu z produktami Eko i zobaczyć, który sprosta Twoim wymaganiom. Ja obecnie mam ten pomarańczowy tj z ekstraktem z szyszek chmielu.
Też od pewnego czasu stosuję naturalną pielęgnację. Efekty są wspaniałe.