reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Witam nowe sierpniowki!
Dziewczyny jak atmosfera po świętach? Ja już jestem w pracy i ledwie siedzę taka śpiąca jestem miałam odpocząć w święta a nie poleniuchowałam nawet kilku godzin przez to zabieganie

reklama
Hej dziewczyny, jestem tu nowa. Mój przewidywany termin porodu to 11.08.2018. Jestem po drugim, udanym in vitro. O dziecko staraliśmy się z partnerem od 6 lat. To moja pierwsza, długo wyczekiwana ciąża. Poza delikatnym uczuciem ucisku w podbrzuszu i piersiami wrażliwymi na dotyk nie mam objawów. No może mały brzuszek, ale ten miałam już przed ciążą. Pozdrawiam was serdecznie!
Gratulacje, super, że po takim czasie w końcu się udało :))

Ja też w sumie oprocz bolesnych piersi i z rzadka nudności to czuje się normalnie, wręcz bardzo dobrze :) ale prędzej chyba jajko zniosę niż dziecko urodzę bo już nie mogę się doczekać wizyty u lekarza, a to jeszcze tydzień ...

Mam dwuch synów i co dzień dziękuję za nich Bogu,jednocześnie przemycając w modlitwie prośbę i nowy dar. Ale wszystko w rękach "Tego na górze". Cieszmy się życiem bo jest za krótkie aby płakać nad" rozlanym mlekiem"
Ściskam mocno wszystkie sierpnióweczki.
Sama jestem z sierpnia i przesyłam dobre fluidy na dzieciaczki które przywitała świat w sierpniu :-*
Ja mam 3 dzieci. Też jestem szczęśliwa, że są zdrowe i kochane. Wierzę, że jeszcze będę miała upragnionego maluszka [emoji2] Muszę znaleźć dobrego lekarza który odpowiednio się mną zaopiekuje. Przebadam się pod kątem hormonów i będę kochać się z moim mężem z pełną rozkoszą nie tylko dla prokreacji [emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Po co się martwić? W którym jesteś tygodniu? Może to jeszcze za wcześnie na zarodek, bo ciąża jest młodsza. :)
Cichosza, według terminu ostatniej miesiączki go 6 tydzień, ale moim zdaniem jest to 4, może 5 tydzień. To był pierwszy cykl bez tabletek anty więc moim zdaniem cykl mi się o jakiś tydzień, lub dwa przesunął.

Ja mam 3 dzieci. Też jestem szczęśliwa, że są zdrowe i kochane. Wierzę, że jeszcze będę miała upragnionego maluszka [emoji2] Muszę znaleźć dobrego lekarza który odpowiednio się mną zaopiekuje. Przebadam się pod kątem hormonów i będę kochać się z moim mężem z pełną rozkoszą nie tylko dla prokreacji [emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak trzymaj! Nie ma co zapominac o przyjemnosci :) znam pary ktore cisnely na seks w celu zaplodnienia i nic, a gdy odpuscili i po prostu sie kochali to wlasnie sie udalo. Poza tym... seks jest ekstra!

Cichosza, według terminu ostatniej miesiączki go 6 tydzień, ale moim zdaniem jest to 4, może 5 tydzień. To był pierwszy cykl bez tabletek anty więc moim zdaniem cykl mi się o jakiś tydzień, lub dwa przesunął.
To na spokojnie mogło się poprzesuwac. Moje maleństwo jest młodsze aż o dwa tygodnie. I tak oto zamiast 9,mamy 7tydzien. :)

reklama
Do góry