reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Przykro mi i trzymaj sie. Probujcie dalej znowu sie uda
Nie trzeba się smucić. Są święta. Czas radości,spotkań z bliskimi. Na tym trzeba się skupić. Na rzeczarz doczesnych,na tym co mamy aby to pielęgnować.
Ja dziś jestem szczęśliwa bo po pięciu latach konfliktu odzyskalismy siostrę męża z rodziną. I to jest ważne. Na niektóre rzeczy nie mamy wpływu.
Więc kochajmy się a dzieciątko narodzone w Betlejem poblogoslawi nasze plany i starania:)

Nie trzeba się smucić. Są święta. Czas radości,spotkań z bliskimi. Na tym trzeba się skupić. Na rzeczarz doczesnych,na tym co mamy aby to pielęgnować.
Ja dziś jestem szczęśliwa bo po pięciu latach konfliktu odzyskalismy siostrę męża z rodziną. I to jest ważne. Na niektóre rzeczy nie mamy wpływu.
Więc kochajmy się a dzieciątko narodzone w Betlejem poblogoslawi nasze plany i starania:)
bardzo dobre podejście :tak:

Moje drogie. W wigilię zaczęłam plamić a potem juz coraz bardziej. Dzisiaj mam okres. Moja ciąża okazała się biochemiczna. Nie jestem smutna, może trochę. Starałam się 3 lata i teraz wiem, że ciąża jest możliwa. Jesteśmy połodni a blokada została zerwana. Będziemy starać się dalej. Życzę wam wszystkiego dobrego, nudnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania. Całuję gorąco
Dorota
Szkoda że się nie udało tym razem.. Trzymam kciuki za kolejny pęcherzyk już z serduszkiem :)

zud3skjojuq7tn9p.png

ex2bx1hpoj7aj9ys.png

f2wli09kyusy3ndi.png

Mam dwuch synów i co dzień dziękuję za nich Bogu,jednocześnie przemycając w modlitwie prośbę i nowy dar. Ale wszystko w rękach "Tego na górze". Cieszmy się życiem bo jest za krótkie aby płakać nad" rozlanym mlekiem"
Ściskam mocno wszystkie sierpnióweczki.
Sama jestem z sierpnia i przesyłam dobre fluidy na dzieciaczki które przywitała świat w sierpniu :-*

Moje drogie. W wigilię zaczęłam plamić a potem juz coraz bardziej. Dzisiaj mam okres. Moja ciąża okazała się biochemiczna. Nie jestem smutna, może trochę. Starałam się 3 lata i teraz wiem, że ciąża jest możliwa. Jesteśmy połodni a blokada została zerwana. Będziemy starać się dalej. Życzę wam wszystkiego dobrego, nudnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania. Całuję gorąco
Dorota
Strasznie mi przykro, ale najważniejsze że myślisz pozytywnie. Zaglądaj tutaj mimo wszystko. Będziemy trzymać za Ciebie kciuki. Całuje!!!

Dziewczyny a tak z innej beczki, po pierwsze witam się z Wami, bo dopiero dojrzałam do dołączenia tu, a po drugie od razu przychodzę z problemem ;) ostatnia @ 15.11, testy z 14.12 pozytywne, beta 14.12 - 635, powtórzona 17.12- 2367. Wizyta dopiero 04.01, a ja odchodzę od zmysłów, czy wszystko w porządku. Czy jest sens robić betę ponownie i powtórzyć po 48h czy już po jednokrotnym sprawdzeniu przyrostu poczekać spokojnie na wizytę u lekarza?

Dziewczyny a tak z innej beczki, po pierwsze witam się z Wami, bo dopiero dojrzałam do dołączenia tu, a po drugie od razu przychodzę z problemem ;) ostatnia @ 15.11, testy z 14.12 pozytywne, beta 14.12 - 635, powtórzona 17.12- 2367. Wizyta dopiero 04.01, a ja odchodzę od zmysłów, czy wszystko w porządku. Czy jest sens robić betę ponownie i powtórzyć po 48h czy już po jednokrotnym sprawdzeniu przyrostu poczekać spokojnie na wizytę u lekarza?
Swing88 przyrost bety jest tak imponujący, że nie masz się czym denerwować. Przez te badanie zjadłam pazury przez pierwszy miesiąc wiec wiem co mówię. Odpoczwaj i zrelaksuj się. Wszystko OK

reklama
Do góry