reklama
belle81
Fanka BB :)
Nie trzeba się smucić. Są święta. Czas radości,spotkań z bliskimi. Na tym trzeba się skupić. Na rzeczarz doczesnych,na tym co mamy aby to pielęgnować.Przykro mi i trzymaj sie. Probujcie dalej znowu sie uda
Ja dziś jestem szczęśliwa bo po pięciu latach konfliktu odzyskalismy siostrę męża z rodziną. I to jest ważne. Na niektóre rzeczy nie mamy wpływu.
Więc kochajmy się a dzieciątko narodzone w Betlejem poblogoslawi nasze plany i starania
monia_l
Wrześniowe mamy'07
bardzo dobre podejścieNie trzeba się smucić. Są święta. Czas radości,spotkań z bliskimi. Na tym trzeba się skupić. Na rzeczarz doczesnych,na tym co mamy aby to pielęgnować.
Ja dziś jestem szczęśliwa bo po pięciu latach konfliktu odzyskalismy siostrę męża z rodziną. I to jest ważne. Na niektóre rzeczy nie mamy wpływu.
Więc kochajmy się a dzieciątko narodzone w Betlejem poblogoslawi nasze plany i starania
Late92
Zaangażowana w BB
Szkoda że się nie udało tym razem.. Trzymam kciuki za kolejny pęcherzyk już z serduszkiemMoje drogie. W wigilię zaczęłam plamić a potem juz coraz bardziej. Dzisiaj mam okres. Moja ciąża okazała się biochemiczna. Nie jestem smutna, może trochę. Starałam się 3 lata i teraz wiem, że ciąża jest możliwa. Jesteśmy połodni a blokada została zerwana. Będziemy starać się dalej. Życzę wam wszystkiego dobrego, nudnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania. Całuję gorąco
Dorota
belle81
Fanka BB :)
Mam dwuch synów i co dzień dziękuję za nich Bogu,jednocześnie przemycając w modlitwie prośbę i nowy dar. Ale wszystko w rękach "Tego na górze". Cieszmy się życiem bo jest za krótkie aby płakać nad" rozlanym mlekiem"
Ściskam mocno wszystkie sierpnióweczki.
Sama jestem z sierpnia i przesyłam dobre fluidy na dzieciaczki które przywitała świat w sierpniu :-*
Ściskam mocno wszystkie sierpnióweczki.
Sama jestem z sierpnia i przesyłam dobre fluidy na dzieciaczki które przywitała świat w sierpniu :-*
Panikara87
Zaciekawiona BB
Strasznie mi przykro, ale najważniejsze że myślisz pozytywnie. Zaglądaj tutaj mimo wszystko. Będziemy trzymać za Ciebie kciuki. Całuje!!!Moje drogie. W wigilię zaczęłam plamić a potem juz coraz bardziej. Dzisiaj mam okres. Moja ciąża okazała się biochemiczna. Nie jestem smutna, może trochę. Starałam się 3 lata i teraz wiem, że ciąża jest możliwa. Jesteśmy połodni a blokada została zerwana. Będziemy starać się dalej. Życzę wam wszystkiego dobrego, nudnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania. Całuję gorąco
Dorota
Dziewczyny a tak z innej beczki, po pierwsze witam się z Wami, bo dopiero dojrzałam do dołączenia tu, a po drugie od razu przychodzę z problemem ostatnia @ 15.11, testy z 14.12 pozytywne, beta 14.12 - 635, powtórzona 17.12- 2367. Wizyta dopiero 04.01, a ja odchodzę od zmysłów, czy wszystko w porządku. Czy jest sens robić betę ponownie i powtórzyć po 48h czy już po jednokrotnym sprawdzeniu przyrostu poczekać spokojnie na wizytę u lekarza?
Panikara87
Zaciekawiona BB
Swing88 przyrost bety jest tak imponujący, że nie masz się czym denerwować. Przez te badanie zjadłam pazury przez pierwszy miesiąc wiec wiem co mówię. Odpoczwaj i zrelaksuj się. Wszystko OKDziewczyny a tak z innej beczki, po pierwsze witam się z Wami, bo dopiero dojrzałam do dołączenia tu, a po drugie od razu przychodzę z problemem ostatnia @ 15.11, testy z 14.12 pozytywne, beta 14.12 - 635, powtórzona 17.12- 2367. Wizyta dopiero 04.01, a ja odchodzę od zmysłów, czy wszystko w porządku. Czy jest sens robić betę ponownie i powtórzyć po 48h czy już po jednokrotnym sprawdzeniu przyrostu poczekać spokojnie na wizytę u lekarza?
reklama
Dziękuję za dobre słowo przed snem, postaram się wyluzować. Dobrej nocySwing88 przyrost bety jest tak imponujący, że nie masz się czym denerwować. Przez te badanie zjadłam pazury przez pierwszy miesiąc wiec wiem co mówię. Odpoczwaj i zrelaksuj się. Wszystko OK