reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny jak to jest. Ja miałam pierwsze CC bo nie było postępów. Teraz też na pewno będzie cc. Ile jest w końcu wcześniej termin Cc w porównaniu do terminu z om?? Tydzień czy dwa ?

ckaiyx8d63pd6voi.png
Zależy od lekarza i przebiegu ciąży. Mój lekarz prowadzący czeka do rozpoczęcia akcji porodowej.

reklama
Dziewczyny jak to jest. Ja miałam pierwsze CC bo nie było postępów. Teraz też na pewno będzie cc. Ile jest w końcu wcześniej termin Cc w porównaniu do terminu z om?? Tydzień czy dwa ?

ckaiyx8d63pd6voi.png
A to jest tak reguła,ze jak za pierwszym razem cc to druga ciaza tez?
Ja rodziłam sn, nie wiem czy teraz pozwalą mi tak rodzic, bo z tego co moja lekarka mowi to postepowanie w przypadku mojego schorzenia jest takie aby rozwiazac w 38 tc przez cc. Co miasto to inne praktyki.

Tak ja będę mieć cc. Tylko ginekologa z tego wszystkiego nie zapytałam ile przed terminem OM robią.
Nigdy w życiu nie chcę więcej sn. Miałam próbę sn trwającą 7.5h... zakończone CC. Dochodzenie do siebie po cc to był pikuś w porównaniu do tego co przez te 7.5h przeżyłam. Nikt mnie do sn nie zmusi.

ckaiyx8d63pd6voi.png

Moje drogie. W wigilię zaczęłam plamić a potem juz coraz bardziej. Dzisiaj mam okres. Moja ciąża okazała się biochemiczna. Nie jestem smutna, może trochę. Starałam się 3 lata i teraz wiem, że ciąża jest możliwa. Jesteśmy połodni a blokada została zerwana. Będziemy starać się dalej. Życzę wam wszystkiego dobrego, nudnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania. Całuję gorąco
Dorota

Moje drogie. W wigilię zaczęłam plamić a potem juz coraz bardziej. Dzisiaj mam okres. Moja ciąża okazała się biochemiczna. Nie jestem smutna, może trochę. Starałam się 3 lata i teraz wiem, że ciąża jest możliwa. Jesteśmy połodni a blokada została zerwana. Będziemy starać się dalej. Życzę wam wszystkiego dobrego, nudnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania. Całuję gorąco
Dorota
Tak mi przykro :( mam nadzieję, że znów szybko zobaczysz dwie kreseczki!

ckaiyx8d63pd6voi.png

Tak ja będę mieć cc. Tylko ginekologa z tego wszystkiego nie zapytałam ile przed terminem OM robią.
Nigdy w życiu nie chcę więcej sn. Miałam próbę sn trwającą 7.5h... zakończone CC. Dochodzenie do siebie po cc to był pikuś w porównaniu do tego co przez te 7.5h przeżyłam. Nikt mnie do sn nie zmusi.

ckaiyx8d63pd6voi.png
a gdzie rodzilas? ja na Inflanckiej i po 15 godzinach doszli do wniosku ze jednak sama nie dam rady i uzyli vacuum... teraz bede sie zapierac rekami i nogami o cc...

Dorota
Duzo usciskow dla Was bedzie dobrze. teraz po samoistnym zrob badania czy sie wyczyscilo i do dziela trzymamy kciuki

Ja pierwsze cc miałam tydzień przed terminem w 39 miesiącu ciąży, drugą też mam mieć cc bo z moją macicą sn nie urodzę i lekarz mówił ze to zależy od przebiegu ciąży więc jak będziemy na finiszu to się umówimy

reklama
Do góry