reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja miałam takie plamienie trwało ok dwóch dni zadzwoniłam do lekarza stwierdził żebym brała luteinę która mi wczesniej przepisał i czekać bo na tym etapie co ma być to będzie, ale jest ok a plemienia dokladnie nie wiadomo skąd się wzięły, mam wadę macicy i może to przyczyna

A plamienia już przeszły?

reklama
Czytałam kiedys, ze w terminie miesiączek czyli okolo 4, 8, 12 tydzien moga pojawic sie plamienia.
Ja dzisiaj wlasnie powinnam dostac drugi okres.

Witam was dzis:) u mnie plany na dzis to sprzatanie i pieczenie ciasteczek :) ostatnio wieczorem padam jak mucha, tyle sie zastanawialam ze nie mam mdlosci a dzis to jest masakra... Co do meza to ja mam wspanialego, lepiej chyba nie moglam trafic a poznalam go tylko przez przypadek :)
Zycze udanych wizyt i piszcie co tam u waszych fasolek slychac :)

Witam was dzis:) u mnie plany na dzis to sprzatanie i pieczenie ciasteczek :) ostatnio wieczorem padam jak mucha, tyle sie zastanawialam ze nie mam mdlosci a dzis to jest masakra... Co do meza to ja mam wspanialego, lepiej chyba nie moglam trafic a poznalam go tylko przez przypadek :)
Zycze udanych wizyt i piszcie co tam u waszych fasolek slychac :)
Jeśli masz sprawdzony przepis na ciastka to ja poproszę :D
Wczoraj udało mi się upiec 6 'blatów' na miodownik ale przełożenia już nie dałam rady. Ostatnio też szybko odpadam.

Jeśli masz sprawdzony przepis na ciastka to ja poproszę :D
Wczoraj udało mi się upiec 6 'blatów' na miodownik ale przełożenia już nie dałam rady. Ostatnio też szybko odpadam.

Bardzo prosze
Link do: Ciasteczka makowe
Ja je uwielbiam, zawsze je pieke :)
Ja bardzo sie ciesze ze nie musze robic wigili, zadanie jakie mi sie dostalo to krokiety a to akurat lubie robic :)

Dziewczyny a ja takie pytanie :D
Jest tu ktoś z Rzeszowa bądź okolic ? :d

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Nastroj ciążowy :)
Bardzo pasował by do mnie Twoj nik ,,Panikara ". ;)
Jutro zaczynam 9 tydzień i mam wizyte u ginekologa, mam nadzieje zobaczyc serduszko, bo kilka tygodni temu byl tylko pecherzyk. Mam juz coreczke prawie 6 letnia, jak ja urodziłam obiecałam sobie, ze nigdy wiecej ciąży, pol roku temu zaczełam myslec o rodzeństwie, aby sama nie była itp Nie zdarzyliśmy sie nawet porzadnie starac, jeden stosunek i dwie kreski po 14 dniach.
Jaka skuteczność!!! ja dziś mam usg liczę, że będzie widać cokolwiek, bo ostatnio nic a nic życzę powodzenia i wielkiego serducha na badaniach!!! Trzymam kciuki. Ps. Napisz potem jak poszło

Do góry