reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja TSH ustabilizowalam, ogólnie już od ponad roku biorę Eutytox 100, duphaston teraz 3x1, acard i zastrzyki clexane ;) no i oczywiście witaminka ;)
Ja wizyta jutro

reklama
Hej. Na prawdę Was to nadrobić to nie dam rady, jakoś żyje ledwo co , przyznamy szczerze.cos mi cieżko ostatnio i chodzę nabuzowana jak osa.
Co do Kłucia jajników to tez mnie kłuje,szczególnie jak się przeforsuje to dopiero .

Wszystkim udanym wizyta Gratuluje ,ja wizytuje w środę.

Co do kalendarza chińskiego wskazuje na dziewczynkę , mam jyz syna wiec córcia byłaby na prawdę wyczekiwana!;;)

Co do TSH wyniki w pierwszej ciąży miałam ok 4,2 pózniej po braniu leków zeszło do 2,9 i dalej zbić nie szło. Teraz czekam na wyniki i zobaczymy co tam znów pokaże.

Kto jeszcze wizytuje w środę?

Ja wizytuje w środę a jutro zobaczę jak tam moje tsh i inne badania. Ja od 1,5roku biorę Letrox 100 a odkąd dowiem się że jestem w ciąży miałam przejść na 125 i tak też zrobiłam..

reklama
Ja się najbardziej denerwuję tym, żeby dzieciątko zdrowe było... Pierwszy syn miał wadę stopy - końsko - szpotawą... Zamiast się cieszyć - jestem w szoku i bardzo się boję.... Byłam wczoraj u lekarza. Na usg nie widać jeszcze nic, ale mój lekarz ma takie jeszcze przedpotopowe... Wysłał mnie na badanie krwi - Beta wyszła 564 - Pani w laboratorium powiedziała, że to 4/5 tydzień - wiecie czy tak jest faktycznie - bo ja nie mam zielonego pojęcia...

Do góry